NA KIOSCIMA I U TRGOVINAMA

Novi broj magazina Dom i dizajn na više od 200 stranica u prodaji!

Vila na Hvaru s divnim pogledom

 Rajan Milošević/
Vodimo vas u najljepše kuće i stanove diljem Hrvatske, otkrivamo tko su najbolje hrvatske keramičarke i majstori bez greške te mali vrtlari koji će vas osvojiti na prvu

Ljeto smo ove godine jedva dočekali. Sunce, more, kupanje, roštiljanje, druženje, veselje... Ukratko, život na otvorenom koji tako jako volimo. Produženi dnevni boravci na svježem zraku su terase, balkoni, dvorišta... Ima li išta ljepše? U novom broju magazina D&D - Dom i dizajn, koji možete pronaći na kioscima, predlažemo kako da uredite svoje oaze na otvorenom, imale one dva, 50, 100, 500 ili 1000 plus kvadrata. Što staviti na mali gradski balkon, a da bude lijepo i funkcionalno? Čega se odreći, a bez čega se ipak ne može? Na čemu uštedjeti, a na čemu ne? Što s bazenom, koja su pravila i uvjeti, kakve sve vanjske kuhinje postoje, što staviti na pod, kakvu zaštitu od sunca odabrati...? Kako izbjeći neke najčešće pogreške koje se rade? Na sva ta pitanja donosimo stručne odgovore i savjete koji će vam biti dobar šalabahter za postizanje estetske i dobre atmosfere u vašem omiljenom vanjskom prostoru. I ovaj vas put vodimo u lijepe kuće i stanove diljem Hrvatske. Posjetili smo neobično minimalistički stan u Samoboru, kuću s najljepšim krovištem i terasom na Hvaru, luksuznu vilu u Istri s potpisom poznatog domaćeg arhitekta... Sigurni smo da će svatko od vas pronaći nešto po svom ukusu i guštu.

image

Tema broja u novom magazinu je život na otvorenom

Dichant, Jasmin Marla/Seasons Agency/Jalag/Dichant, Jasmin Marla

Ljepota stakla

Nadalje, obišli smo domaće trgovine i pronašli najbolje predmete za savršeno ljetno čilanje u prirodi, kao i divne staklene stvari koje mame svojom elegancijom. Na jednom smo mjestu okupili poznate domaće keramičarke koje su nam ispričale kako su došle na ideju osnivanja brenda i kako je tekla njihova uspješna poslovna priča.

image

Keramičarka Marina Marinski

Neja Markičević/Cropix/Cropix

Iza scene

Okupili smo i ljude koji su u adaptacijama, uređenjima i projektiranju kuća i stanova uglavnom negdje "behind the scene". Keramičar, knaufer, bravar, krojačica, stolar... Pročitajte njihova iskustva i anegdote. Naravno, to nije ni približno sve. Na 204 stranice magazina nudimo razne teme za idealnu ljetnu uživanciju.

image

Pero Zečić Klemenčić, mali vrtlar

Berislava Picek/Cropix

Za novi broj magazina D&D - Dom i dizajn posjetili smo i obitelji u kojima vrtlare najmlađi. Upoznajte preslatkog Martina, Duju, Luku, Karla i Peru koji imaju svoj komad zemlje i u igri se povezuju s prirodom, uče o biljkama i vesele se plodovima koje su sami, naravno uz nadzor roditelja ili baka i djedova, uzgojili.

Novi broj magazina D&D - Dom i dizajn pronađite na kioscima i u trgovinama! q

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17