Koji nam to naj trendovi stižu u 2016.?

Novi broj magazina D

Koji nam to naj trendovi stižu u 2016.?

Odgovor na ovo pitanje, ali i veliki shopping vodič, ideje za low cost Valentinovo, editorijal inspiriran prašumom i, naravno, najljepše domaće interijere potražite za samo 3 kune uz Nedjeljni Jutarnji

Ovaj je najbolji dosad! Rečenica je to kojom najčešće završavamo snimanja naših editorijala, a dosad ih je bilo 53! Ali prije nekoliko dana, kada smo završile snimanje ovomjesečne fotopriče inspirirane džunglom i divljinom, složile smo se: OVAJ je STVARNO najbolji dosad. U timu koji čine samo žene možete zamisliti koliko se različitih mišljenja, sugestija, neodlučnosti i mini konflikata može ispreplesti tijekom velikog snimanja, ali fora je u tome da je upravo to ono zbog čega si još više zaljubljen u rezultat. Položaj svake stvari na fotografiji je jedna mala uspomena i ponekad je nestvarno vidjeti do čega se razvije jedna mala ideja sinergijom našeg malog tima. Moramo naglasiti da su ovaj mjesec s nama studio dijelile i prave bengalske mačke i papiga ara, a kako izgleda krajnji rezultat, pogledajte sutra na 49. stranici D&D-a.

Tema broja je prava siječanjska. Doznat ćete koji su trenutačni naj trendovi u uređenju interijera, a koji tek dolaze u godini koja nam predstoji. Okupili smo tim najboljih hrvatskih dizajnera interijera i arhitekata te vam donosimo apsolutno sve što trebate znati o uređenju doma u 2016. godini, a neki od trendova koji nam stižu pravo su iznenađenje!

Možda još niste svjesni, ali i Valentinovo je pred vratima. Kako smo se svi istrošili u razdoblju koje je iza nas, u našoj rubrici “Uradi sam” doznajte kako napraviti jaaaaako jeftin poklon i čestitku te dekorirati dom u prigodnom valentinovskom duhu te iznenaditi svoju ljubav, ali uz mali budžet.

Naravno, vodimo vas i u dva fenomenalna interijera, donosimo opširan šoping vodič, učimo kako od pojedenog ananasa napraviti fora sobnu biljku… Ustvari, sutra prošetajte do kioska i uvjerite se sami da je ovaj D&D zaista najbolji dosad!:) Sve pohvale, kritike, prijedloge i ideje šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pratite nas i na Facebooku D&D – Dom i Dizajn te na web stranici www.domidizajn.jutarnji.hr. Vole vas cure iz D&D-a!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:49