Novi broj časopisa D

Danas potražite na svim kioscima

Prije gotovo mjesec dana spakirale smo gotovo cijeli božićni asortiman svih važnijih dućana za opremanje doma u Zagrebu u tri automobila i krenule prema Mrkoplju. S vlasnicima bajkovite drvene kuće “Šumska vila” u Gorskom kotaru dogovorili smo da ćemo tamo provesti cijeli vikend. Viziju imamo: snimamo editorijal božićnih priprema: od kićenja bora, pripreme kolača, zamatanja poklona do formalnog postavljanja stola, fora presavijanja ubrusa do bontona primanja darova. Sve smo to pretvorile u veliku temu broja i nadamo se da će vam se svidjeti.

Uz to, donosimo vam ogroman šoping vodič na čak 20 stranica u kojem ćete sigurno pronaći poklone koje još niste nabavili i ukrase i predmete za dom kojima ćete nadopuniti postojeći dekor.

Vodimo vas u dva elegantna i moderna stana u Zagrebu čiji vlasnici su ih prigodno dekorirali. I rubrika “Uradi sam” ovoga puta vam donosi fenomenalne ideje. Sve pohvale, kritike, prijedloge i ideje pišite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pratite nas i na Facebooku D&D – Dom i Dizajn

Blagoslovljen Božić i puno zdravlja i sreće u 2016. godini žele vam cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:01