Ne propustite!

Ljetni broj časopisa D&D još danas, 18. srpnja na kioscima: Nova doza ideja i inspiracija!

 Novi broj magazina D&D
Osim čarobnog ambijenta svjetionika, vodimo vas u stan jednog mladog arhitekta u Zagrebu te donosimo veliku temu o oblogama zidova

Ljeto je na vrhuncu. Svi oni koji već uživaju negdje na plaži, ali i oni koji još odbrojavaju dane do godišnjih odmora, vrijeme mogu kratiti listajući naše premium izdanje D&D Gold, no s obzirom na to da se bliži treća nedjelja u mjesecu, svi ljubitelji dizajna interijera znaju što to znači: stiže nova doza ideja, savjeta i inspiracija za uređenje doma! Naš redovni mjesečni časopis Dom&Dizajn izlazi u nedjelju 17. srpnja u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

image

Naslovnicu krasi fotografija svjetionika na otočiću Prišnjaku, kod Murtera

Fabio Šimićev

Temu broja posvetili smo zidnim oblogama koje su apsolutni hit kad je u pitanju brzinski makeover doma, ali mogu poslužiti i kao odlično rješenje za skrivanje mana i nedostataka. U suradnji sa stručnjacima donosimo koje se vrste dekorativnih zidnih obloga najčešće koriste te kad u prvi plan dolazi njihov funkcionalni karakter.

image
Shutterstock

No, nismo se bavili samo "teškim" temama. Mislima smo i mi na moru, a pronašli smo jedan neobičan objekt u kojem bismo rado proveli ovo ljeto. Riječ je o svjetioniku na otočiću Prišnjaku, koji se nalazi 300-tinjak metara od otoka Murtera. Donedavno zapušteni objekt je preuređen te prenamijenjen u turističke svrhe, a slobodno možemo reći da već i sam pogled na divne fotografije (i naslovnicu novog broja D&D-a) potiče maštu i želju za jedinstvenim iskustvom godišnjeg odmora na osami. Doslovno.

image
Fabio Šimićev
image
Fabio Šimićev

Govorimo li o ljetu, sreći, pozitivnom duhu i bezbrižnosti koju ovi mjeseci donose, primijetili smo kako su naše plaže, rive, gradske ulice i trgovi preplavile prugice i jake boje. Stoga smo njihove otkačene kombinacije hrabro prenijeli u interijer, a rezultat je odvažan, koloritan fotoeditorijal.

image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix

Posjetili smo i crno-bijeli stan mladog arhitekta u Zagrebu te mediteransku kuću kod Rovinja u kojoj se isprepliću svjetlo, umjetnost i priroda, a vrijeme jednostavno stane.

Naravno, tu su i ostale teme poput shopping rubrika s dizajnerskim predmetima za dom, ideje za tlocrtnu reorganizaciju stana te razni tutorijali. Uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:21