MLADENAČKI STAN

33 kvadrata mladog bračnog para

 

Prva useljenja s partnerom često podrazumijevaju unajmljenje prostore ili manju kvadraturu. U početku mladim parovima veća kvadratura možda nije niti potrebna. Ono što je zajedničko svim mladim parovima jest njihova prva misija, a to je da od novog prostora naprave svoju intimnu oazu, svoj prvi dom u kojem će se osjećati ugodno. Upravo to je uspješno zveo par u čijih vas stan od 33 kvadrata danas vodimo.
Uređenje ovog pariškog malog stana potpisuje studio Neva Interior Design. Stil uređenja je industrijski što otkriva kombinacija drva i metala. Boje koje se koriste u interijeru su jarke ali se odlično nadopunjuju jedna s drugom i uklapaju s kombinacijom drva i metala.

Ulaskom u stan prolazimo kroz dugačak hodnik koji vodi u prostoriju otvorenog tlocrta. U prostoriji su se, gotovo bez ikakve granice, spojili dnevni boravak i blagovaonica. Zid koji odvaja taj dio od spavaćeg dijela je većinom stakleni što interijeru omogućuje dodatnu prirodnu svjetlost. Iz ove se prostorije ide u malu kuhinju u kojoj dominiraju bijeli elementi. Svi su prozori visoki i velikih dimenzija, a stan ima izlaz na šarmantnu terasu na kojoj se nalazi samo ono osnovno - stol s dva stolca.

Kupaonica je malih dimenzija i jako uska. Bijeli elementi je čine prozračnom ali kako bijela ne bi prevladala ovim kupaonskim interijerom, na pod su postavljele pločice predivnog uzorka koje razbijaju dominantnu bijelu.

Foto: Neva Interior Design
Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 19:22