VRHUNSKI DIZAJN

Wienerbergerov novi adut Tondach prozori: Krovni prozori s čak deset godina garancije

 Tomasz Piotrowski
Mnogi danas u nedostatku prostora sve više koriste potkrovlja, koja imaju i svoj nedvojbeni šarm ako se kvalitetno i pametno urede

Tvrtka Wienerberger koja je cijenjena i poznata po svojoj vrhunskoj opeci i crijepu, svoju je ponudu nedavno upotpunila i krovnim prozorima Tondach, čime su zaokružili cjelinu ponude kompletnog sustava gradnje. Ovi su krovni prozori jedinstveni na tržištu po svojoj kvaliteti te imaju najdulju garanciju, čak 10 godina

- Naš je novi proizvod logičan korak, jer su uz crijep u ponudi idealni i krovni prozori. Mnogi danas u nedostatku prostora sve više koriste potkrovlja, koja imaju i svoj šarm ako se kvalitetno urede. Prilikom gradnje kuće ili uređenja stana sad se kod nas može naći velik dio asortimana na jednome mjestu - kaže Tomislav Franko, regionalni product i marketing menadžer za jugoistočnu Europu tvrtke Wienerberger.

image
Tomasz Piotrowski

Tondach prozori imaju specijalnu regulaciju, mogu se minimalno otvoriti tek toliko da propuštaju zrak, a zapravo je prozor gotovo zatvoren

image
Tondach prozori su jednostavni i vrhunskog dizajna
Tomasz Piotrowski

Uz postojeći asortiman crijepa te sistemske opreme koja osigurava trajnost krova, odlučili su započeti priču krovnih prozora koji će se savršeno uklopiti u dizajn krova. Važnost su pri kreiranju stavili na to da Tondach prozori budu pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete. Kod kvalitete i funkcionalnosti bilo im je bitno da ponude vrhunsku toplinsku izolaciju, visoku nepropusnost, kvaku na donjem dijelu krila, optimalnu količinu svjetlosti te dugi vijek uporabe.

image
U ponudi su, između ostalog, i pametni prozori s energetski štedljivim protuprovalnim staklom
Tomasz Piotrowski
image
Tomasz Piotrowski

- Tondach se savršeno uklapa u naš sustav gradnje. Uz to ima kompletnu opremu koja se danas očekuje kao što su sjenila, zastori i drugo, a u ponudi je i linija prozora koja ima sigurnosne elemente. Energetska učinkovitost je standard. Tondach prozori imaju specijalnu regulaciju, mogu se minimalno otvoriti tek toliko da propuštaju zrak, a zapravo je prozor gotovo zatvoren. To je recimo dobro u situaciji gdje biste rado imali otvoren prozor, ali vani pada kiša, ovako i dalje ulazi zrak, a kiša ne procuri. Naravno prozori se mogu po želji i zatvoriti da su zrakonepropusni - rekao je T. Franko.

image
Tomasz Piotrowski
image
Tomasz Piotrowski

U ponudi je raznolik asortiman kao što su recimo Tondach SmartPro, pametni prozori s energetski štedljivim protuprovalnim staklom ili Tondach Energy+ prozori sa staklom visoke energetske učinkovitosti te vrhunskih protuprovalnih svojstava. SmartPro je dizajniran za prostorije koje s vremena na vrijeme imaju periode povećane vlažnosti (kuhinja, kupaonica). Na tržištu je i linija Tondach Comfort, prozori pristupačne cijene. Prozori su napravljeni od vrlo kvalitetnog bora drva, lijepljenog u slojevima, koje je vakuumski impregnirano.

- Trenutno nudimo krovopokrivačima vaučer od 200 kuna za postavljanje što dodatno smanjuje cijenu prema korisnicima naših krovnih prozora - zaključuje Tomislav Franko.

Web shop

Online: lakša kupnja i prodaja na web stranici wienerberger.hr

Hrvati najčešće grade i renoviraju povodom ulaska u brak, rođenja djeteta, uz pojavom subvencionirane kredite ili jednostavno onda kada im se poveća standard života što stvara nove prilike. Česta seljenja nisu toliko uobičajena kao vani, pritom stanovi nisu još popularni kao kuće. Tako prosječan Hrvat tijekom života jednom gradi te jednom do dva puta renovira.

Do sada se naručivanje materijala pamtilo kao dug i kompliciran proces koji zahtjeva puno poziva, savjetovanja i izlazak majstora na teren, koji ionako teško pronalaze slobodno vrijeme za još jedan projekt. Pojavom novog načina naručivanja materijala koje je dostupno Hrvatima, a i nekim susjedima, narudžba materijala postala je jednostavna, samostalna, a što je najvažnije - transparentna... jer građevinski se materijali sada mogu naručiti online. Wienerberger, multinacionalni proizvođač glinenog građevinskog materijala, poznat po inovacijama u poslovanju i proizvodima, prepoznao je priliku na tržištu te potrebu kupaca za pojednostavljenim i transparentnijim načinom narudžbe materijala. Webshop (webshop.wienerberger.hr) zamišljen je tako da kupac na platformi, u svega par klikova, odabere sve željene Wienerberger proizvode. Nakon što ih potvrdi i stavi u košaricu, na lokacijskoj mapi distributera može odabrati željenog trgovca te od njega zatražiti ponudu. Isti taj trgovac u svoj webshop inboks dobit će obavijest da je od njega zatražena izrada ponude te ju on, ponovo kroz webshop, vraća do krajnjeg korisnika. Ukratko, ne samo da olakšavamo proces kupnje, nego i proces prodaje za sve naše distributere.

- Zadovoljni smo radom naše web stranice, velika je interakcija, dosta ima dolazaka za ovo malo vremena otkad je sve pokrenuto - komentirao je Tomislav Franko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 12:38