MODERAN DOM

Prekrasna drvena kućica za pse koja dobro izgleda u svakom interijeru

 Wooffy House

Psi su dio obitelji, stoga zaslužuju udobno mjesto za odmor. Umjesto da vam ukradu mjesto na kauču ili se ispruže na podu dnevne sobe, njihovo posebno mjesto može učiniti da se osjećaju sigurno i opušteno nakon dugog dana. Wooffy House osmislio je elegantno prebivalište za pse na kojem će vam zavidjeti svi štenci u susjedstvu.

image
Wooffy House
image
Wooffy House
image
Wooffy House

Nazvan Wooffy Modern Dog House, ovaj natkriveni dom nudi mnogo značajki koje će ljudi i psi voljeti. Na primjer, krov u obliku šatora stvara atmosferu poput jazbine koja će umiriti nervozne pse. Osim toga, staklena vrata i otvori osiguravaju ventilaciju i svjetlo, tako da se štenad neće osjećati zatvoreno u kavezu. Set također dolazi s vodootpornim i prozračnim krevetom tako da vaš pas može mirno spavati danju i noću.

image
Wooffy House
image
Wooffy House
image
Wooffy House

Ova sofisticirana kućica za pse također je napravljena imajući na umu ljudske obitelji. Umjesto da bude nametljiv prizor, jednostavan drveni i stakleni dizajn ovog dodatka domu postaje prekrasan dio dekoracije svake sobe koji ćete željeti ponosno pokazati. Wooffy Modern Dog House možete kupiti putem online trgovine za 349 USD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 03:07