SUPER IZUM

Odličan spoj praktičnost boce za vodu i kompatibilnog postolja za mobitel

 RINGO
Bilo da ste na poslu, u teretani ili čak u kuhinji, Ringo je pouzdan stalak koji funkcionira s pametnim telefonima ili tabletima

Najjednostavnije ideje ponekad su najbolje. Zamislite ovo: vani ste, spremni za snimanje savršene snimke ili spontanog videozapisa, ali nažalost, nemate stativ ili priključnu stanicu za telefon. Vi, međutim, imate Ringo bocu koja ima pametni magnetski stalak ugrađen točno u čep boce. Kombinirajući praktičnost boce za vodu s praktičnošću MagSafe-kompatibilnog postolja za mobitel. Nema više podrhtavajućih videozapisa ili oslanjanja telefona na nesigurne predmete—sada možete koristiti FaceTime, stvarati TikTok videozapise i snimati IG Reelse kao profesionalac, uz prednost blistave kože jer ste stalno hidratizirani!

image
RINGO

Ringo boca izgleda prilično poput bilo koje putne termosice koju ste vidjeli... međutim, dolazi s jednom ključnom razlikom koja je izdvaja. Pogledajte vrh Ringa i vidjet ćete element u obliku prstena na vrhu. Podignite ga prema gore i element će funkcionirati kao ručka za nošenje Ringa, ali također čini nešto drugo što je prilično izvanredno. Izgrađen s magnetima s unutarnje strane, prsten vam omogućuje da zakačite svoj mobitel koji podržava MagSafe na njega, dajući vašem telefonu elegantan, stabilan stalak. Radi prilično intuitivno bez podesivih stezaljki ili hvataljki i praktičan je mali instrument za držanje telefona dok gledate videozapise, primate pozive ili snimate viralni sadržaj.

image
RINGO
image
RINGO
image
RINGO

Bilo da ste na poslu, u teretani, na otvorenom ili čak u kuhinji, sve što trebate je Ringo i imate pouzdan stalak koji funkcionira s pametnim telefonima ili tabletima s MagSafe naljepnicom.

Sama boca dolazi s dvostrukim stijenkama od vrhunskog nehrđajućeg čelika s vakuumskom tehnologijom kako bi vaša pića bila topla ili hladna u dugim intervalima. Topli napici ostaju vrući solidnih 12 sati, dok hladni napitci mogu trajati i cijeli dan unutar Ringovog izoliranog dizajna. Kapica je ono gdje leži većina inovacija, s frikcionim zglobom koji su proizvođači Ringa nabavili od proizvođača prijenosnih računala. Radeći na isti način na koji radi šarka na prijenosnom računalu, Ringov MagSafe prsten se u osnovi može postaviti pod bilo kojim kutom i zadržat će svoj položaj bez pomicanja. Boca je pametno dizajnirana da također bude stabilna čak i kada je prazna, iako se za najbolje rezultate preporučuje imati bocu napunjenu radi nižeg težišta i stabilnijeg ishoda.

image
RINGO

Ringo boca dolazi u dvije veličine – obična od 710 ml i velika od 950 ml, s čak 4 opcije boja. Boce su dizajnirane sa širokim otvorom i unutarnjim navojem, što znači da je lakše pijuckati iz njih i lako ih je čistiti, a boca (bez čepa) također se može prati u perilici posuđa.

image
RINGO

U konačnici, Ringo je nevjerojatno pametna ideja koja rješava više od samo jednog problema. To je boca, ali je i stalak za telefon. Sveprisutna je na način da ćete više poželjeti nositi svoju bočicu i dovoljno stabilna da se može koristiti bilo gdje i svugdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:21