Novi D

Novi broj vašeg najdražeg časopisa!

D

Život je nepredvidiv. Jedan trenutak, jedan pokret ili rečenica može potpuno promijeniti sve. Nekad je promjena na lošije, nekad na bolje, ali uvijek nas podsjeća na to koliko je zapravo važno biti otvoren za promjenu i zahvalan na svemu što imamo i što ćemo tek imati. Ekipa D&D-a u novom broju donosi promjenu i u vaše živote, jer ćete nakon što ga pročitate, otkazati sve planove za godišnji i rezervirati nekoliko dana na potpuno neočekivanom mjestu – svjetioniku!

Upravo su jadranske lanterne višemjesečna tiha patnja redakcije i ovaj smo mjesec napokon uspjeli! Zavirili smo u dva potpuno genijalna svjetionika, pripremili za vas vodič za najam te istražili najzanimljivije priče i legende koje se vežu za ove jedinstvene građevine. Uz sve to donosimo i mini vodič kako se možete inspirirati svjetionicima i svoj dom urediti u mediteranskom stilu. Naravno, opet vas vodimo u tri jedinstvena interijera. U Moslavini smo pronašli kuću koja će vas oduševiti svojim sirovim industrijskim stilom i mnoštvom inovativnih rješenja. Stan mjeseca ovaj puta nalazi se blizu Rijeke i savršen je primjer kako na elegantan način uklopiti namještaj i detalje iz obiteljskog naslijeđa u prostor.

Treći primjer rezervirali smo za jednu staru damu s otoka. Obiteljska kuća na Ugljanu pravi je primjer dobrog preuređenja tradicionalne kuće. Nismo zaboravili ni na zelene ručice! U vrtnom specijalu naši vrtlari Andreja Čoh i Hrvoje Kovač naučit će vas zasaditi povrtnjak i pokazati kako mali balkon može postati prava zalena oaza. Zato, pripremite tri kune, i uz jutarnju nedjeljnu kavicu ili popodnevno izležavanje nakon ručka uz sve nabrojano otkrijte i nagradne igre, novitete iz hrvatskih trgovina, otkačeni editorijal i još mnogo zanimljivih tema na 100 stranica čiste ljetne uživancije. A kako besramno odmarate i guštate u D&D-u, pišite nam na Facebook D&D – Dom & Dizajn ili Instagram #domidizajn, a pratite i naš web www.domidizajn.hr!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:01