Kakav dar!

Izgledalo je kao tipični Božić na moru... Kad je Oskar pročitao božićnu čestitku roditeljima, uslijedile su suze i nevjerica da se naježiš

 FACEBOOK/ HUDSON BENN/

Poput većine obitelji za Božić i ova obitelj se okupila oko drvca i dovukla niz stolaca u životni prostor kako bi podijelili darove i čestitke dok je obiteljski pas lutao među odbačenim omotnim papirom. Izgledalo je kao tipični Božić u Aussie Queenslandu u Australiji, s kratkim hlačama i suknjama koje su bile neslužbena uniforma dana. Uobičajeno veselje je narušeno kada je Oskar pred cijelom obitelji naglas pročitao svoju božićnu čestitku roditeljima i uručio im poklon.

Mladi Australac dao je roditeljima ultimativni božićni dar, iznenadivši ih otplatom hipoteke.

Oskar je objasnio da što je stariji, to više "cijeni" sve što su njegovi roditelji učinili za njega.

- Hvala vam što me uvijek podržavate, ohrabrujete i molite za mene, rekao je Oskar.

Dodao je da je tako "ponosan" što su mu roditelji i rekao da želi u životu ovo što oni imaju.

- Nikad nećeš razumjeti kakav si utjecaj imao na moj život; mi dečki smo vam tako zahvalni, rekao je.

Oskarova mama Karon, dirnuta porukom, odgovorila je: - O, dušo, dok je tata odmotavao poklon i nagađao da je dar vjerojatno čokolada. Kad je otkrio da je to ček na oko 130.000 dolara - dovoljno da otplati njihovu hipoteku - pretpostavio je da se radi o šali.

- To ne može biti istina. Je li to ozbiljno? - Istina je, potvrdio je Oskar.

Oskarov dar natjerao je njegovog oca Waynea da odmah živne zbog nevjerojatnih vijesti, a on je poklon proslijedio Oskarovoj mami kako bi mogla vidjeti što ga je tako trenutačno raznježilo.

Njegova je mama briznula u plač kad je vidjela što im je sin darovao i izgledala je zapanjeno i shrvano. Brzo je ustala sa stolca i zagrlila sina dok je plakala.

- To je najbolji božićni dar, rekla je kroz suze.

Nakon što su se svi smirili od početnog šoka, tata Wayne rekao je najbolju stvar ikada: - U redu, idemo na plažu, našalio se, a cijela je obitelj prasnula u smijeh.

Oskarov brat Hudson zatim je na Facebooku podijelio video roditelja kako primaju dar koji im je promijenio život.

- Oskar je oduvijek imao poduzetničku crtu u sebi, a danas je osigurao otplatu maminog i tatinog kredita za kuću, napisao je.

Hudson je također objasnio da je poklon pokazao koliko su se njegovi roditelji divili svojoj djeci.

- Prava je zasluga koliko je njegovo srce lijepo i velikodušno i koliko su nam mama i tata divni bili kao roditelji. Prekrasno božićno jutro, podijelio je.

Lijepa priča dirnula je obitelj i prijatelje na Facebooku koji su podijelili radosnu vijest.

- Ovo je tako lijepo, napisao je netko.

- Hvala vam što ste s nama podijelili tako dirljivo iskustvo, pohvalio ga je drugi.

- Ovo je nevjerojatno! Tvoji bi roditelji trebali biti tako ponosni na način na koji su odgojili tako iznimne muškarce, treći je likovao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:15