AKTUALNO

Hrvatski proizvodi na međunarodnom sajmu građevinarstva BAU u Münchenu

 bau-muenchen.com
Projektanti mogu vidjeti najnovije ideje, tehnologije i materijale te razmijeniti iskustva

Međunarodni sajam građevinarstva BAU održava se u Münchenu do 22. travnja 2023. Projektanti ovdje mogu vidjeti najnovije ideje, tehnologije i materijale u praksi, trgovci, pak, mogu vidjeti izazove s kojima se građevinarsvo susreće i trenutne trendove, investitori mogućnosti za gradnju i obnovu dok se prodavači materijala mogu susresti s brojnim novim tehnološkim rješenjima. Sajam je mjesto poslovnih susreta, razmjena ideja i iskustava. U vrijeme današnje tehnologije, informacije su lako dostupne, ali poslovne susrete uživo nikad niti jedna tehnologija neće moći zamijeniti.

image
bau-muenchen.com

-Prezentacijom tvrtke i razmjenom iskustava s inozemnim tržištima obogaćujemo naš know-how, te stečena iskustva primjenjujemo i na domaćim projektima. Tako naši investitori mogu biti sigurni da će dobiti upravo ono najnovije i najkvalitetnije iz svijeta građevinarstva - kažu iz Domprojekta, hrvatske tvrtke s dugogodišnjom tradicijom u gradnji koja također sudjeluje na ovogodišnjem BAU sajmu, a sudjelovali su na ovoj priredbi još davne 2011. godine.Njihovi proizvodi na BAU sajmu mogu se vidjeti na paviljonu B5, štand 131 te se svi zainteresirani na taj način mogu uživo uvjeriti u kvalitetu njihovih proizvoda koje predstavljaju uz bok s najvećim svjetskim graditeljima.

image
domprojekt.hr
image
domprojekt.hr
image
domprojekt.hr

Inače, samo za informaciju: 2019. godine na ovom je sajmu bilo 2280 izlagača iz 45 država te više od 250000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:35