Svaka čast

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz upravo su pokazali kako kuhinjski ormari mogu biti besprijekorni

 /GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK

Brooklyn, najstariji sin Davida i Victorije Beckham, često dijeli slike svoje kuće i potpuno bijele kuhinje, u kojoj živi sa suprugom i glumicom Nicol Peltz. I dok je besprijekorna shema boja nešto što treba napomenuti, njihovi kuhinjski ormarići bez ručki izazvali su najviše uzbuđenja među ljubiteljima suvremenih kuhinja.

Unatoč nazivu koji je donekle inspiriran znanstvenom fantastikom, ‘nevidljive kuhinje‘ pristupačnije su nego što izraz sugerira – često imaju ormariće bez ručki, poput ovih u kuhinji Brooklyna Beckhama.

Do sada smo vidjeli i objavili brojne domove s kuhinjama bez ručki. U biti, odabiru ih svi koji žele da im kuhinja izgleda estetski čišće.

Zašto fascinacija ormarićima bez ručki? Imaju supermodernu estetiku. Bez ručki sve samo teče. To je kao da svojoj kuhinji dajete lifting lica koji je čini prostranijom. Također, evo nečega o čemu možda niste razmišljali – bez ručki znači da se ništa ne može uhvatiti za odjeću. Zgodno kad jurite po kuhinji pripremajući ručak.

Neki trendovi dođu i prođu, ali vidimo da su se ove kuhinje bez ručki zadržale. Imaju taj dobar spoj izgleda i praktičnosti. No kao i uvijek, birajte ono što vama najviše odgovara.

Iako su suvremenijeg dizajna, kuhinje bez ručki odgovaraju i ultramodernim i tradicionalnijim kuhinjskim elementima, što ih čini savršenom opcijom za svaki stil uređenja.

Što znači da su kuhinje bez ručki bezvremenska opcija koja zasigurno neće izaći iz mode. Dakle, možete biti sigurni, ako odlučite slijediti ovaj primjer vaša odluka će izdržati test vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:10