Tako dobri

Ove slasne popečke možete servirati za ručak, večeru ili ponijeti na posao, a gotovi su za čas

 Mariha-kitchen/Getty Images
Čak i ako niste ljubitelj povrća, ovo bi vas jelo moglo natjerati da "zelenom" date drugu priliku

Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcija: 2-4

Trebat će vam:

3 krumpira
4 mrkve
2 mlada luka
1 jaje
4-5 žlica mlijeka
3 žlice slanutkovog ili bijelog brašna
1 žličica praška za pecivo
sol i papar
ulje za prženje
grčki jogurt

Priprema:

Krumpir i mrkvu naribajte, dodajte sitno sjeckani mladi luk. Dodajte jaje, mlijeko, prašak za pecivo, brašno te sol i papar. Pomiješajte u gustu smjesu.

Na tavi zagrijte ulje pa dodajte žlicu smjese. Pustite da se donji sloj zapeče, okrenite i pecite još minutu.

Postupak ponavljajte sve dok imate smjese.

Ocijedite na papirnatim ubrusima i poslužite uz grčki jogurt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:32