Trebat će vam:
1 kg krumpira
1 luk
2 jaja
2,5 žlice brašna
sol
1 žličica praška za pecivo
papar
ulje za prženje
Priprema:
Krumpir dobro očistite, ogulite pa ga naribajte. Isto napravite i s lukom. Pustite da kratko stoje pa ih ocijedite, a zatim dodajte jaja, brašno, sol, prašak za pecivo i papar. Dobro promiješajte. U tavi zagrijte ulje i kada je dovoljno zagrijano, žlicom stavljajte hrpice smjese. Pustite da se peče sa svake strane 5 minuta, dok ne poprimi boju i krumpir se ne ispeče. Stavite na kuhinjski ubrus, ocijedite od masnoće pa nastavite s pečenjem dok ne potrošite sve sastojke. Poslužite uz umak na bazi grčkog jogurta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....