ZNAČAJAN USPJEH

Velike vijesti za Boogie Lab: šire se u New York i do kraja godine planiraju otvoriti tri nove lokacije

"Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas", najavljuju iz Boogie Laba

Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci, kako kažu, ozbiljno ih je uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože.

"Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas", sada su najavili.

Naime, njihov koncept prepoznat je ne samo od domaće publike već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, točnije u New Yorku!

"Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York", poručuju iz Boogie Laba.

image
Boogie Lab
image
Boogie Lab

"Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku - Boogie Lab USA. Jedan od poznatijih restorana iz njihovog velikog portfolia je Delmonicos, koji postoji još od davne 1827. godine. Tu su, kako su objasnili, zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a među najzanimljivijim gostima je Nikola Tesla.

"Iznimna nam je čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica. Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico‘s imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a sa BoogieLab-om imamo plan otvoriti tri lokacije do kraja ove godine. U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal", otkrivaju iz Boogie Laba.

image
Boogie Lab
image
Boogie Lab

Pri najavi ovih velikih vijesti iz Boogie Laba su iskoristili priliku i da objave veliki natječaj za sve već spomenuto. Naime, Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova.

"Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo", poručio je Karlo Vulin iz Boogie Laba.

Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i s velikom kampanjom upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih poslova prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:17