NOVO MJESTO

U Središću se otvara treća, najveća do sada i ponudom najbogatija poslovnica Fisherije

 Fisherija Facebook/
Osim ribe i smrznutih ribljih proizvoda, u Fisheriji možete kupiti i dodatke jelima poput ribljeg temeljca, ali i već gotov sushi

Prije tri godine otvorili su svoj prvi delikatesni riblji dućan u Zagrebu, a ovog petka, 11. lipnja, najavili su na društvenim mrežama, otvaraju i treću poslovnicu Fisherije. Kako smo pisali u njihovim počecima, Ivan Bosnić, Marko Burazin i Branimir Brzić zaslužni su za pokretanje sasvim drugačijeg koncepta ribarnice u sklopu kojeg, kako sami kažu, kupcima nude riblje proizvode restoranske kvalitete. U Fisheriji tako možete kupiti očišćenu ribu, kozice i škampe, školjke, ali i proizvode poput ribljeg temeljca i mariniranih slanih inćuna.

Da je Zagrebu upravo takav specijalizirani riblji shop trebao, dokaz je i sve veća zainteresiranost kupaca pa su tako, nakon Fisherije na Jarunu i one na Maksimiru odlučili otvoriti i najnoviju poslovnicu u Središću. Adresa je Stonska 1a, a najavili su je kao najveću do sada, najmoderniju i asortimanom najbogatiju svoju trgovinu.

"U našoj novoj poslovnici Središće moći ćete kupiti uvijek svježe pripremljen sushi to go napravljen od naših najboljih morskih delicija, najkvalitetnije riže i domišljatih začina. Isto tako tu su i sushi rolice s patkom i piletinom", napisali su u jednoj od objava.

Dodali su i kako su njihovi sushi majstori, uz edukaciju Vida Nikolića, stvorili boxeve koji kupce, kako kažu, već neko vrijeme oduševljavaju, a sada su napokon dostupni i u Novom Zagrebu.

Cijelu ponudu Fisherije možete pogledati na njihovim društvenim mrežama, a riblje pakete možete naručiti i putem dostavnih servisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:31