JEDVA ČEKAMO

Stiže 2. sezona superpopularne gastro serije, tvorci otkrili što nas čeka, zvuči uzbudljivo

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Serija koju su čak i chefovi prozvali najrealističnijom kada je u pitanju prikaz atmosfere u profesionalnoj kuhinji dobiva nastavak

Jedna od najpopularnijih serija u 2022. godini, "The Bear", vraća se na male ekrane. Nagađa se kako bi za gledanje trebala biti dostupna u lipnju 2023. godine, upravo zato što je u to vrijeme prošle godine izašla i prva sezona. Iako još uvijek nisu najavljena sva imena koja će se u novoj sezoni pojaviti, sigurno je kako će se među njima naći dosadašnji glavni likovi koje utjelovljuju glumci Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliot, Lionel Boyce...

Nova sezona trebala bi imati 10 epizoda, a kako su za Variety otkrili izvršni producenti, trebala bi biti više nego uzbudljiva.

"Nikog nismo popravili i na svim likovima zapravo se još radi, a svaka sekunda je važna", rekli su i dodali kako će se tematika u novoj sezoni više usredotočiti na gostoprimstvo te kako će životi svih aktera postati malo uzbudljiviji, ali i da će se Carmy još uvijek boriti s vlastitim nesigurnostima i bratovom smrti.

Tvorac serije Christopher Storer za Esquire je otkrio i kako će ekipa u seriji nastaviti kuhati na malo višoj razini, ali kako to ne znači da će novopečeni tim izgubiti šarm i karakter kakav je prikazan u prvoj sezoni.

"Ekipa će se baviti pitanjima: kako možemo raditi ovaj posao i možda zaraditi od njega? Kako ga možemo učiniti jednostavnijim? Možemo li izgraditi nešto bolje i svježe sada kada smo pronašli jedni drugi u ovom glupom sistemu u kojem ništa nema smisla i u kojem ljudi stavljaju temeljac na najvišu policu?", dodao je Storer otkrivajući dio problema s kojima će se u novoj sezoni susresti likovi superpopularne serije.

image
Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia
image
Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Inače, "The Bear" je prošle godine podigao puno prašine upravo zbog velike sličnosti prikazanog sa stvarnim radom u kuhinji, a uvijek je zanimljivo dodati i kako su u seriji spomenuti neki od najboljih restorana na svijetu poput, primjerice, Nome ili Eleven Madison Parka. Ako još uvijek niste pogledali prvu sezonu, valja dodati i kako serija prati povratak mladog, uspješnog chefa u obiteljsku zalogajnicu koju je vodio njegov sada pokojni brat. Nailazi na brojne prepreke, kompliciranu situaciju u timu i dugove. Serija je proglašena jednom od najboljih prošle godine, a brojni su je chefovi prozvali i najrealističnijom kada je u pitanju gastronomska tematika. Jeremy Allen White za svoju ulogu u "The Bear" ranije ove godine osvojio je i Zlatni globus za najboljeg glumca u komediji/mjuziklu.

Serija će i dalje biti dostupna na streaming servisu Hulu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:46