VINSKE VIJESTI

Sauvignon Blanc Sarah Jessice Parker dobio čak 93 boda prema priznatom vodiču Wine Spectator

 Nigel Barker
Poznata glumica surađuje s timom novozelandske vinarije, a ovo je najveće priznanje njihovog zajedničkog projekta

Sarah Jessica Parker upravo je na svojim društvenim mrežama objavila kako je za vino Invivo X SJP Sauvignon Blanc iz berbe 2022. nagrađena s 93 boda prema glasovitom Wine Spectatoru. Wine Spectator je vodeći autoritet u svijetu vina čije tiskano izdanje prati preko 3 milijuna čitatelja diljem svijeta, od godine 1981. Ovo je četvrta godina zaredom da je spomenuto vino dobilo više od 90 bodova prema Wine Spectatoru.

Vina kolekcije Invivo X, SJP (Sarah Jessica Parker) projekt su novozelandske vinarije Invivo i poznate glumice, od kojih je daleko najveći uspjeh polučio Savignon Blanc.

“Presretna sam što sam imala prilike osobno upoznati svoje Invivo X, SJP partnere Tima i Roba nakon dvije godine odustnosti i zajedno odraditi četvrtu berbu Sauvignon Blanca. Željeli smo nadograditi kvalitetu prethodnih berbi i oduševljeni smo rezultatom. Naš blend Sauvignon Blanca iz 2022. tropska je i ima prekrasne svježe arome citrusa s punim i zaokruženim okusom i dugim završetkom. Nestrpljivi smo da ga naši kupci diljem svijeta isprobaju.”

Vino nažalost nije dostupno na našem tržištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:15