DOK PUNIŠ AUTO...

Restoran Elona Muska bit će otvoren 24 sata, imat će drive in i gosti će moći gledati filmove

 Angela Weiss/Afp
Dok pune svoje automobile, gosti će moći uživati u hrani i gledanju filmova

Elon Musk uskoro bi mogao otvoriti i svoj restoran, piše portal Fine Dining Lovers. Iako je želju za otvaranjem restorana nalik starinskoj američkoj zalogajnici izrazio još 2018. godine, Elon Musk te je planove nakratko odgodio. Kako je govorio tada, želja mu je otvoriti restoran s old school drive in-om na jednoj od Teslinih Supercharger lokacija u Los Angelesu. Sada je napokon zakupio mjesto i krenuo s ostvarivanjem zacrtanih planova.

Ideja je napraviti restoran u kojem će gosti moći pokupiti hranu i pogledati film dok se njihovi automobili pune, a planirana lokacija je Santa Monica Boulevard u Hollywoodu. Trenutno se na tom mjestu nalazi Shakey's Pizza, koji će biti renoviran i sadržavat će 29 mjesta za punjenje Tesla automobila, a još prije četiri godine Elon Musk je rekao kako će u njegovom restoranu biti moguće plaćati i u kriptovalutama.

Zalogajnica će navodno biti otvorena 24 sata, a meni i ostali detalji još uvijek nisu poznati. Nije poznato čak ni hoće li Musk u cijelu priču uključiti svog brata chefa, koji je vlasnik The Kitchen Restaurant Group i ima restorane u Coloradu, Chicagu i Indianapolisu, piše portal Fine Dining Lovers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:57