Tko bi rekao

Ramsay otkrio što bi želio pojesti za svoj posljednji obrok u životu i mnoge iznenadio

 Fox/Planet/Profimedia
Njegovi obožavatelji iskazali su nevjericu i negodovanje kada su saznali za ovaj popis

Slavni Gordon Ramsay, poznat po tome što je jedan od kuhara koje je teško zadovoljiti, što uopće ne skriva kritizirajući chefove i urlajući na osoblje u svojim TV emisijama, mnoge je začudio govoreći što bi želio pojesti za svoj posljednji obrok u životu.

Premda strog, kritičan i zbirljivi, Ramsay mnogima djeluje i kao jedan od onih chefova koji nikad ne bi probali, a kamoli bili oduševljeni brzom hranom. Međutim, u nedavnoj epizodi YouTube serijala "Last Meals by Mythical Kitchen", chef koji je svjetsku popularnost stekao televizijskom emisijom "Paklena kuhinja", otkrio je svoj idealan posljednji obrok, a jedno od jela je bilo veliko iznenađenje za sve njegove obožavatelje.

Nabrajajući što bi sve volio pojesti na koncu života, između ostalog je istaknuo: engleski doručak, piletinu na maslacu, buffalo pileća krilca, beef wellington, ali po njegovom receptu..., te jedno jelo iz američkog lanca brze hrane In-N-Out - njihov dvostruki hamburger.

Pogledajte!

Komentirajući spomenuti video, korisnici društvenih mreža iskazali su nevjericu i negodovanje kada su saznali za Ramsayevu ljubav prema spomenutom restoranu brze hrane. Tako je jedan korisnik na X.com napisao: "Činjenica da je istaknuo burger iz In-N-Out za posljednji obrok, za mene je preluda". Ni drugi pratitelji i obožavatelji slavnog jezičavog chefa nisu krili da su zbunjeni i iznenađeni, jer često kritizira fast food. No, no što možda ne znaju je to da je upravo u In-N-Out-u Ramsey pronašao inspiraciju i za svoje burgere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:17