Besplatan grill

Pravi miks začina ključ je sjajnog roštilja, a u Spicy Days će vam to i dokazati!

 Spicy Days/Instagram
Svratite u četvrtak isprobati kakvu razliku rade kvalitetne začinske mješavine ili dry rubovi

Svaki roštilj-majstor ima svoj tajni recept za savršeno pripremljeno meso s grilla, a najčešće je riječ o dobro pogođenoj začinskoj mješavini koju prije pečenja pomno utrljaju u odabrane komade mesa. Osim što se čovjek može poigrati s nekim tipičnim začinima poput luka i češnjaka u prahu, papra, crvene paprike i slično, dobro složenim miksom može se u konačnici stvoriti okuse iz dalekih krajeva! Iako ih s lakoćom možete spremiti i sami, a nekoliko odličnih ideja potražite na linku, nekada je najbolje stvar prepustiti stručnjacima koji su se pobrinuli da niti jedan začin ne prevlada, nego da zajedno čine skladnu cjelinu i tako nam poboljšaju cijelo iskustvo uživanja u hrani.

image
Wundervisuals/Getty Images

U to vjeruje i ekipa iz Volim ljuto i dućana Spicy Days, koja ovaj četvrtak, 29. lipnja, od 16 sati na adresi Zagorska 55 na Trešnjevci sprema roštilj kako bi prisutnima pokazali da je ključ najfinijeg roštilja doista dobro odabrana mješavina za utrljavanje odnosno dry rub. Za sam roštilj je zadužen Davor Šušković koji stoji iza brenda Davor’s Quadrillage i glavno je lice BBQ Hot Yarda. Ovom će prilikom Šušković pripremati pet različitih jela koristeći dry rub-ove koji se mogu nabaviti u dućanu Spicy Days i online na Volim ljuto.


Kako su objavili na Facebook stranicama događanja, svakih sat vremena Šušković će pripremati novo jelo, a na rasporedu su Korean skirt steak, Quesadilla s Asada svinjetinom, Cajun pileći ražnjići, Dimljeni divlji losos s rezancima od tikvice te dimljena svinjetina s palentom. Hrana na događanju je besplatna, a svi posjetitelji će žeđ moći utažiti pivama s osam točionika na Spicy Days šanku, kao i preko 200 piva u bocama i limenkama koji su u prodaji u dućanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 14:48