EMOTIVNI TRENUCI

Poznatom chefu smjestili skrivenu kameru koju će zauvijek pamtiti: ‘Dobili ste Michelinovu zvjezdicu...‘

 Kong Hans Kælder Relais & Châteaux Facebook/
Chef je gledatelje posebno oduševio načinom na koji je sretnu vijest podijelio sa svojim timom...

Na YouTube kanalu Anders Husa i Kaitlin Orr, iznimno utjecajnih skandinavskih blogera koji se bave gastronomijom i putovanjima, nedavno se pojavio video u kojem upravo Anders i Kaitlin odlaze u danski restoran Kong Hans Kælder kako bi iznenadili chefa Marka Lundgaarda i njegov tim te im priopćili vijest da je njihov restoran ove godine dobio dvije Michelinove zvjezdice.

Kong Hans Kælder je najstariji danski restoran s Michelinovom zvjezdicom, a kroz godine i promjene chefova, restoran je zvjezdicu čak i izgubio. Uspjeli su je vratiti 2016. godine kada je kuhinju preuzeo sadašnji chef Mark Lundgaard i upravo je on sa svojim timom ovom mjestu zaradio i drugu zvjezdicu.

Anders i Kaitlin posjetili su chefa Lundgaarda u restoranu, kako su mu rekli u početku, kako bi napravili intervju i pričali o očekivanjima koje on i njegov tim imaju u vezi ovogodišnjeg izdanja Michelinovog vodiča. Tijekom intervjua, međutim, obznanili su mu sretnu vijest, a njegova je reakcija u ogromnoj mjeri oduševila njihove brojne pratitelje. Chef je gledatelje posebno oduševio načinom na koji je sretnu vijest podijelio sa svojim timom. Video pogledajte u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 02:10