PIŠE FOOD&WINE

Poznati američki magazin nahvalio ovu posve drugačiju vinsku turu na Hvaru, evo o čemu je riječ

 Kym Ellis/Unsplash/
Na poznatom američkom portalu osvanuo je tekst u kojem autorica hvali iskustvo uživanja u vinima na Hvaru

Umjesto u vinogradu, u vinu na Hvaru možete uživati u špilji, piše portal Food&Wine. Naime, ovih je danas upravo na stranicama poznatog američkog magazina i portala izašla vijest o Hvar Wine Tours koji zainteresiranima nudi uživanje u vinu uz zvukove valova u špilji. Riječ je poludnevnom izletu brodom koji goste vodi do vinskog podruma Cliffbase, izgrađenog unutar stare špilje. U tekstu stoji i kako se špilja nalazi uz more te je idealna kulisa za fotografije koje kasnije možete objaviti na Instagramu.

U tekstu je navedeno i kako je već i putovanje do špilje pustolovina za sebe. Naime, brod goste vodi po manje poznatim dijelovima obale, prolazi kroz Malo i Velo Zaraće, Dubovicu, Crvene stijene i Lučišće, gdje gosti mogu stati i okupati se.

Nakon dolaska u špilju, gosti se spuštaju stepenicama i ulaze u podzemni podrum gdje potom mogu kušati vina. Ovdje se, kažu, gostima nude lokalna vina poput plavca malog koji se uzgaja u blizini same špilje.

Cijena ture je 195 eura po osobi za grupe od 5 do 12 ljudi te 420 eura za grupe od dvoje ljudi. Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:44