TV LICE I CHEF

Popularni chef Maksut Askar dolazi u Hrvatsku, kuhat će u zagrebačkom restoranu ManO2

 Press/Ustupljena fotografija
U restoranu ManO2, u društvu Hrvoja Kroflina, za goste će pripremati gala večeru

Ekipa restorana ManO2, predvođena chefom Hrvojem Kroflinom, danas je svojim gostima najavila, kako kažu, pravu gastronomsku poslasticu. Poznatom zagrebačkom restoranu, naime, u goste stiže popularni turski chef Maksut Askar, koji će u četvrtak, 22. prosinca, zajedno s Kroflinom pripremati gala večeru.

Svi zainteresirani od danas tako mogu rezervirati svoje mjesto, a svakako je dobro naglasiti i kako je chef Maksut Askar jedan od najpoznatijih na svijetu, suvlasnik je restorana Neolokal u Instanbulu koji je ove godine nagrađen Michelinovom zvjezdicom te zelenom zvjezdicom koja se dodjeljuje restoranima koji posebnu pažnju posvećuju održivosti. Maksut je vlasnik wine bara i bistroa s organskim vinima Foxy, a mnogi ga pamte i po kulinarskom showu na 24 Kitchen te pojavljivanju u dokumentarnom filmu "The Turkish Way" u kojem je uz braću Roca obilazio i promovirao izvrsnost turskih namirnica.

Hrvoje Kroflin je, pak, ovogodišnji dobitnik nagrade za chefa godine po izboru Dobri restorani te je prvi hrvatski chef koji je nominiran u izboru The Best Chef za najboljih 100 chefova na svijetu. Hrana koju trenutno kuha u restoranu ManO2 je uzbudljiva, ukusna, bogata i kompleksna te svakako vrijedna pažnje.

Rezervacije za gala večeru Maksuta Askara i Hrvoja Kroflina primaju se putem maila, a sve dodatne informacije možete potražiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:28