Nougat, malina, pistacija...

Osim što lijepo izgledaju, ove male torte u pet okusa oduševit će sve koji ne smiju jesti gluten

Popularni domaći brend proizvoda bez glutena obogatio je ponudu slastica

Na našem tržištu, nažalost, nema puno provjereno dobrih adresa za proizvode bez glutena, premda broj intolerantnih nikad nije bio veći. Stoga nas uvijek posebno veseli kada oni koji su se odvažili na takav poslovni pothvat, svako malo izbace neki novi proizvod osluškujući potrebe svojih kupaca. Kata gluten free svakako je jedno od njih. Lani su tako proširili svoj asortiman proizvoda i usluga ponudivši kupcima catering bezglutenskih snackova, koji smo imali prilike i kušati, a godinu zaključili primamljivom ponudom besplatne dostave na području cijele Hrvatske. U ovu godinu ušli su sa slatkim novostima koje će, vjerujemo, razveseliti sve one koji ne smiju jesti hranu koja sadržava gluten, a obožavaju slastice.

image
Ustupljena Fotografija

Naime, kako su ispričali samo za Dobru hranu, već su neko vrijeme željeli osmisliti kolekciju malih tortica u zanimljivom ruhu i u raznim okusima. A sada je napokon i došao taj trenutak.

"Želimo ovim mini tortama razveseliti kako naše vjerne bezglutence, tako i one koji žele uživati u finim slasticama u manjem društvu, pokloniti nekome slatki dar ili jednostavno nagraditi sebe malom slatkom torticom omiljenog okusa", rekli su nam.

image
Ustupljena Fotografija

Torte dolaze u nekoliko okusa - nougat, bueno, malina i bijela čokolade, naranča i pistacija.

"Ove zanimljive okuse naši će kupci, osim u našim brunch barovima, moći pronaći i kod naših partnera - u Konzumu, koji nas prati s našim novitetima, te u Sparu koji Katine proizvode podržava od samih početaka", dodali su i istaknuli kako kupci tortice mogu unaprijed naručiti na i adresama njihovih brunch barova, a ako se nalaze na području Hrvatske gdje nisu u prodaji, torticu mogu naručiti mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te će im je dostaviti.

image
Ustupljena Fotografija

Za one koji možda ne znaju, Kata gluten free je zagrebački brend koji postoji već nekoliko godina te, osim narudžbi, njihove proizvode možete kupiti na dvije fizičke lokacije. Jedna se nalazi u Martićevoj ulici na kućnom broju 15, a druga na adresi Petrinjska ulica 29. Osim peciva i sendviča, ovdje možete kupiti različite salate, slastice i grickalice, naravno - sve bez glutena.

Za više novosti možete zapratiti i njihov Instagram profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:58