OD SADA SVE NA JEDNOM MJESTU

Od marinada i ljutih umaka do roštilja, najpoznatiji hrvatski roštilj majstori sada imaju i svoj web shop

Popularni kolektiv BBQ Hot Yard pokrenuo je webshop na kojem možete naći sve što vam treba za druženje oko grilla

Roštilj majstori Davor Šušković i Goran Vrabec (ujedno i pokretač poznatog brenda Volim ljuto) već su nekoliko godina rado viđena lica na brojnim festivalima jer gdje su oni, tamo se jede odlična hrana s grilla.


Kada nisu na zadatku, redovito održavaju brojne dobro popunjene tematske radionice, a imaju i fizički dućan u Zagrebu i to u Remetincu, na Brezovičkoj cesti 21.
image
Privatna arhiva

Sve one kojima nikako ne odgovara radno vrijeme niti lokacija dućana, kao i one koji ipak više vole kupovati iz udobnosti svoga doma razveselit će informacija da sve što im treba za idući roštilj, osim samog mesa, od sada mogu nabaviti i online i to na novom web shopu BBQ Hot Yard u sklopu njihove službene stranice.

Na webshopu tako možete pronaći razne suhe marinade, ljute umake koje možete isprobati uz meso s grilla, brojne začine i ukiseljeno povrće. Tu je i ozbiljna oprema, od četki za čišćenje roštilja, rešetki, termometara za meso, prijenosnih roštilja i ozbiljnih smokera pa do drva za dimljenje od trešnje, jabuke, javora i slično, raznih briketa za potpalu, dasaka za posluživanje, alata za potpalu i tako dalje. Asortiman je doista bogat pa se bacite na istraživanje - grill majstor u vama sigurno već trlja rukama.

Preko webshopa možete pratiti i najave i kupiti mjesto za nadolazeće radonice koje se relativno brzo popune ili jednu takvu pokloniti nekome. Iduća radionica BBQ Hot Yarda održava se 28. listopada i posvećena je BBQ stilovima koji obilježavaju Texas i Kansas City. Dobra zabava i ukusna hrana? Može!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:13