EKSKLUZIVNI KLUB

Noma pokreće klub, članstvo košta više od 4000 kuna, a evo što se za tu cijenu dobije

 Instagram
Ovih su dana objavili kako pokreću svoj R&D klub te koje će pogodnosti članovi imati

Iz danskog restorana Noma, jednog od najboljih na svijetu, ovih su dana objavili kako pokreću svoj R&D (Research and Development) klub Taste Buds članovi kojeg mogu biti svi zainteresirani. Točnije, oni koji su spremni platiti nešto više od 4100 kuna kako bi imali određene pogodnosti te uvid u razvijanje novih proizvoda u kuhinji slavnog chefa Renea Redzepija.

Članstvo u Taste Buds klubu uključuje četiri pošiljke uzoraka novih proizvoda (i troškove poštarine, naravno) koje će iz Nome slati kroz cijelu iduću godinu, te sudjelovanje u dva virtualna eventa, jedan s ekipom iz Nomina fermentacijskog laboratorija, a drugi s ekipom iz kuhinje, koji će se održati iduće godine u srpnju i listopadu. Osim toga, svi članovi kluba imat će mogućnost podijeliti svoje mišljenje o pojedinom proizvodu kada je u fazi nastajanja i tako sudjelovati u samom stvaranju.

Broj ljudi je ograničen pa će se tako zainteresirani za člantvo u klubu putem njihove stranice moći prijaviti samo do kraja 2022. godine te ga kupiti po cijeni od otprilike 4163 kune.

Noma je u sklopu svog projekta Noma projects nedavno izbacila i nekoliko proizvoda, a njihov garum smo i sami isprobali. Bočicu od 250 mililitara s dostavom smo platili 340,65 kuna i o svemu napisali tekst koji možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:54