Drugo u istoj godini

Naše najbolje ocijenjeno vino: Nakon berbe 2019, Saints Hills Dingač ponovno ‘uzeo‘ visokih 99 bodova i za berbu 2020

Ovo priznanje stavlja Ernest Tolj Dingač u sam vrh najboljih svjetskih vina, a ima poseban značaj jer se radi o autohtonoj sorti vina koja tek nedavno počinje dobivati svjetsko priznanje za svoju kvalitetu

Vinarija Saints Hills ponovno slavi, jer je njihovo vino Ernest Tolj Dingač u konkurenciji od čak 1700 boca iz cijelog svijeta dobilo visokih 99 bodova od strane uglednog Wine Enthusiast magazina. Ovo je već drugi put ove godine da je to vino nagrađeno velikim brojem bodova, što potvrđuje kvalitetu ovog vina, a kontinuirani uspjeh na vinskoj sceni, ističu u vinariji, odraz je stručnosti i posvećenosti koju obitelj Tolj ulaže u svako vino koje proizvodi. Podsjetimo, u ožujku je Vinarija Saints Hills za Dingač 2019 osvojila jednako zavidan broj bodova (99 od mogućih 100) u konkurenciji od 800 boca.

image

Ernest Tolj Dingač

Press

Inače, sav prihod od prodaje ovog vina usmjerava se prema "Saints Hills for Kids" zakladi, koja pomaže djeci bez roditeljske skrbi, bolesnoj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju. Pa tako, osim što možete uživati u jedinstvenom okusu ovog vina, činite i dobro za zajednicu i doprinosite stvaranju bolje budućnosti za djecu. Time je Ernest Tolj pokazao, ne samo da je stručnjak u proizvodnji vrhunskih vina, već i koliko je posvećen humanitarnim naporima.

image

Ernest Tolj Dingač

Press

Vino Ernest Tolj Dingač plod je najboljih loza sa odabranih djelova vinograda u Dingaču, te se radi u najboljim godinama. Takva selekcija omogućuje zaista posebne izraze sorte i terroira, te osigurava da ono što je u boci uvijek bude na najvišoj razini kvalitete. Vino nakon fermentacije odležava u novim hrastovim bačvama dvije godine, nakon čeg zrije u boci do konačnog susreta s ljubiteljima ovog vina.

image

Ernest Tolj Dingač

Press

Ovo priznanje stavlja Ernest Tolj Dingač u sam vrh najboljih svjetskih vina, a ima poseban značaj jer se radi o autohtonoj sorti vina koja tek nedavno počinje dobivati svjetsko priznanje za svoju kvalitetu. Jedno je sigurno, ako već nije, ova bi boca mogla privući vinske kolekcionare zbog svoje dokazane vrijednosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:11