NE PROPUSTITE!

Najbolji svjetski chefovi pokušat će odgovoriti kako uspješno voditi restoran u vrijeme Covida-19

The World´s 50 Best
 The World´s 50 Best
Od 13. do 15. listopada potpuno besplatno možete pratiti predavanja, razgovore i radionice najboljih chefova na svijetu

The Worlds's 50 Best Restaurants iz godine u godinu proglašavaju najbolje chefove i restorane na svijetu. Prestižna organizacija u svibnju ove godine pokrenula je inicijativu 50 Best for Recovery, u kojoj različitim projektima potpomažu gastronomsku scenu pogođenu Covidom-19. Tako će od 13. do 15. listopada ove godine održati online summit s fokusom na istraživanje novog oblika restoranskog sektora. Najbolji chefovi na svijetu raspravljat će o poukama koje su izvukli iz razdoblja iza nas te koje promjene treba napraviti i što očekivati u budućnosti. Kako je globalna pandemija zauvijek promijenila naš odnos s hranom te hoće li se samim time promijeniti i procesi u funkcioniranju samih kuhinja?

Cilj je okupiti istaknuta imena svjetske gastronomije, razmijeniti iskustva, promovirati najbolje prakse te predstaviti vizije restorana i zalogajnica u postpandemijskom svijetu.

Sve će biti potpuno besplatno, a odvijat će se prije svega na Facebook profilu The World's 50 Best Restaurantsa. Svakog od tri dana summita održat će se glavni događaj u 15:00 sati u Velikoj Britaniji, koji će trajati otprilike jedan sat, i na kojem će sudjelovati neki od najutjecajnijih i najinspirativnijih mislilaca u hrani.

Osim toga, možda je najzanimljiviji dio to što će u tom periodu na raspolaganje biti stavljena i serija masterclassova s najboljim chefovima na svijetu, koji će demonstrirati pripremu nekih svojih jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:07