Spremno za pećnicu

Mesnica za koju postoji lista čekanja u ponudu uvela tri nova svježa proizvoda

Novo u ponudi Mesnice Bašljan

 Instagram @mesnicebasljan

Potražnja za mesom iz mesnice Bašljan, koja se nalazi u zagrebačkoj Dubravi, više nije nikakva novost. Čak ni vijest da za nabavku mesa u ovoj mesnici postoji lista čekanja, nije odbila njihove vjerne kupce, ali i sve one koji žele probati je li doista riječ o mesnici sa sirovinom iznimne kvalitete. Brzo se tada njezin vlasnik, mladi Petar Berislav Bašljan, domislio ovom poslovnom pothvatu te je početkom godine uveo dostavu pa njihove proizvode posljednjih mjeseci možemo naručiti iz svih dijelova Hrvatske.

Kako je poznato, mesnice Bašljan mnogima su bile prvi izbor kad se želimo počastiti Ribeye, New York strip, T-bone, Cowboy ili Tomahawk steakom. A tu je i picanha, "cut". Međutim, Bašljan je odlučio i proširiti ponudu u ljetnoj sezoni te je izbacio tri nova svježa gotova proizvoda, spremna za pečenje.

Prvi je Tacos, odnosno tortilja punjena mljevenim mesom, sirom, gljivama, maslinama, paprikom i kaparima omotana mariniranom svinjskom potrbušinom. Sudeći prema veličini, za porciju će vam trebati barem dva komada.

Drugi novitet u ponudi je mesna rolada, koju bez problema uz prilog i salatu možete servirati za nedjeljni ručak i ne strepiti da će netko ostati gladan.

I ova rolada od mljevenog telećeg i junećeg mesa punjena krumpirom i blitvom spremna je da je nakon kupnje stavite u pećnicu. Treći proizvod će razveseliti mesoljupce intolerantne na gluten.

Riječ je o paniranim štapićima od mljevenog telećeg i junećeg mesa u bezglutenskim krušnim mrvicama. Želite li ih probati, računajte da vam i kod ovog izbora za porciju trebaju barem dva komada.

Cijelu priču o ovoj mesnici, njezinu vlasniku i picanhi, pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 11:44