PETI KUPE X DOBRA HRANA X RADIO 808

Ljeto otvaramo na poznatoj zagrebačkoj terasi, u suradnji s vrhunskim chefovima i poznatim facama kreće gastro poslastica - "Sjaj u tavi"

 Berislava Picek/Zeljko Puhovski/Cropix/Cropix
Na prvom zajedničkom humanitarnom gastronomsko-glazbenom događanju Dobre hrane, Petog Kupea i Radija 808 kuhaju i peku Baby Dooks i J Grilla

Ove srijede očekuje nas prvi pravi multimedijski gastroenološki složenac. Dobra hrana u suradnji s klubom Peti Kupe i Radiom 808 pokreće "Sjaj u tavi", serijal događanja koji povezuje gastronomiju, glazbu i opušteno ljetno druženje.

Prvo izdanje je već 21. lipnja s početkom u 16.57 sati, točno u vrijeme kad i kalendarski dolazi ljeto. Na jednoj od popularnijih terasa u Zagrebu, onoj Petog Kupea, izmjenjivat će se svakog tjedna vrhunski chefovi i poznate osobe koje će u ulozi kuhara pred publikom pripremati vlastite specijalitete. Kuhanje će pratiti i nastupi poznatih domaćih glazbenika i DJ-a.

image
Dobra hrana

U prvom izdanju gost kuhar je hip hop glazbenik i producent Baby Dooks, koji je uz glazbu zaljubljenik u hranu pa mnoge slobodne trenutke koristi upravo za kuhanje i uživanje u hrani s prijateljima. Uz njega, dobre zalogaje će pripremati i chef J Grilla, poznati domaći stručnjak za specijalitete s roštilja. Sva jela moći će kušati i posjetitelji, a prihodi od prodaje bit će donirani u humanitarne svrhe.

image
Berislava Picek/Cropix

Prvi glazbeni gost bit će Ozren Kanceljak, uspješan menadžer, ali i svestrani DJ i poznavatelj glazbe, koji će uživanje u gastro delicijama upotpuniti svojim glazbenim poslasticama iz svijeta soula, funka, jazza i fusiona.

Cijeli događaj vodit će poznat radijski voditelj i zabavljač Goran Pirš – Piro s Radija 808. Osim na samom mjestu događanja, uživo u Trnjanskoj 5, publika će moći pratiti event i putem streaminga koji organizira ekipa Radija 808, i to preko radijske platforme, kao i Dobre hrane i Petog Kupea. Ulaz na terasu kluba je slobodan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:44