NE PROPUSTITE

Kako napraviti pravu riblju gozbu i dobar roštilj, gdje popiti koktel i kupiti najbolje prgice

 Berislava Picek/Cropix/
Novi broj magazina Dobra hrana na kioscima potražite danas, 8. svibnja

Novi broj Dobre hrane na kioscima je danas, 8. svibnja, a donosi pregršt uzbudljivih, slasnih priča koje smo vrijedno pripremali proteklih mjesec dana.

Dane smo provodili u Splitu, gdje smo otkrili na kojim se mjestima piju najbolji kokteli, a potom nam je chef Stipe Šušnjara otkrio i sve o tome kako se riba suši i dimi. Bili smo i u lovu na štuku, zubatu kraljicu slatkih voda, a nakon ribljih zgoda, uputili smo se u Sveti Petar u Šumi gdje smo otkrili sve o omiljenim istarskim kobasicama.

Posjetili smo i Koprivnicu gdje smo saznali kako se proizvode pomalo zaboravljene prgice, a nismo mirovali ni po povratku u Zagreb pa smo se tako odmah zaputili u Drežnik Brezovički gdje trenutno nastaju najpopularnije zdrave slastice – Green Cakes.

image
Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Na kraju, dok smo mi obilazili restorane, pisali recenzije i testirani najnoviji hit sendvič u gradu, naša suradnica Slavica Šagolj za novi broj magazina Dobra hrana u svom je dvorištu zapalila vatru i ispekla malo drugačije, još slasnije zalogaje na roštilju, a vinski znalac Saša Špiranec napravio je vodič kroz dalmatinske sorte vrijedne pažnje.

Sve to i puno više čeka vas u novom broju magazina Dobra hrana.

image
Berislava Picek/Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:44