Za prave foodieje

Jeste li spremni za druženje na noćnoj tržnici chefice Priske Thuring u Staroj školi u Krasici?

Osim uživanja u vrhunskoj hrani i pićima, svi posjetitelji moći će i kupiti proizvode odabranih OPG-ova

U atraktivnom prostoru preuređene Stare škole u Krasici nedaleko Buja poznata chefica Priska Thuring sa svojim timom sprema uzbudljiv gastro događaj za sve domaće i strane goste. Nazvan Sunday Night Market, spomenuti event će se po prvi put odviti u iduću nedjelju, 13. kolovoza s početkom u 18 sati, a zamišljen je kao mala tržnica i druženje u ugodnoj atmosferi uz glazbu i izvrsna jela s Priskinim potpisom.

image
Berislava Picek/Cropix

Osim što će tim iz kuhinje spremati hranu za sve posjetitelje, na tržnici će biti prisutni i odabrani OPG-ovi koji surađuju s restoranom, a u ponudi će biti i hrvatska vina i kokteli. Među partnerima restorana tako su vinarije Clai, Franković, Dvanajščak- Kozol, tu je i destilerija Aura, kao i Kozlović, Kumparička, Klas Produkt i drugi. Kao na pravoj tržnici, posjetitelji će moći i kupiti nešto iz ponude prisutnih proizvođača.
image
Berislava Picek/Cropix
Svi koji rezerviraju svoje mjesto i kupe kartu u iznosu od 50 eura, moći će uživati u hrani i piću, razgovarati s lokalnim proizvođačima i vinarima, kao i timom iz restorana. Mjesta su ograničena pa nemojte odugovlačiti s rezervacijom.
image
Berislava Picek/Cropix

Ovo je prvo u nizu ovakvih događanja pa ako ne uspijete dobiti kartu za ovaj zanimljiv event, bez brige, imat ćete još koju priliku. Za sve informacije o događanjima koja slijede pratite profile Stare škole na Instagramu ili Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:49