Bogat program

Jesen dočekajte uz street food, glazbu i ples na novom YES Feel Good festivalu

 Sandro Sklepic
Nakon Burger festivala, na Strossmayerov trg dolazi još jedan gastro festival

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak bojama i mirisima, a u to ime, na Strossmayerevom trgu premijerno će biti predstavljen novi YES Feel Good Festival. Otvorenje je zakazano za 16. rujna, a festival će trajati sve do 27. rujna. Saznali smo i kako je riječ o pravom dočeku jesni, razigranom, s puno plesa i slasnim jesenskim plodovima. Želja organizatora je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj pa su tako za posjetitelje pripremili šarolik program. Ono najvažnije, na YES festivalu moći ćete isprobati brojne jesenske specijalitete.

image
Sandro Sklepic


Već dobro nam poznati Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Mangosta, Gingle Bells i Marin Nekić s yesenskim vrtom, smokerom i koktelima pridružit će se u širenju feel good osjećaja. Osim pečenja kukuruza i marshmallowa na vatrici, toplih kolača i plesa pod vedrim nebom, vježbanja joge pod krošnjama drveća i uživanja u toplim i hladnim napicima, kako doznajemo, u pripremi je i nekoliko gastro iznenađenja.

image
YES FEEL GOOD festival


Ne smijemo zaboraviti niti na one zadužene za glazbeni dio programa, među kojima svakako vrijedi istaknuti Tomu in der Mühlena, Ozrena Kanceljaka, Stanka Bondžu, Felvera, dok Pepi Jogarde 24. rujna priprema i poseban tulum Pozdrav ljetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:13