NOVO MJESTO

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih pizzerija širi se izvan metropole, evo detalja

Rovinj uskoro dobiva novu pizzeriju gdje će se, baš kao i u onoj zagrebačkoj, posluživati i druga jela talijanske kuhinje

Prije nešto manje od tri godine u zagrebačkoj Bogovićevoj, u samom centru grada, otvorena je pizzerija Al Dente. Odmah na početku istaknuli su se drugačijom ponudom pa su tako, među ostalim, nudili i najskuplju pizzu u gradu - s odležanim ribeye odreskom i 10 grama zlatnih listića. Cijena je bila 1000 kuna, a budući da su o toj pizzi pričali baš svi, cijela stvar pokazala se i kao dobar marketinški potez, jer od tada nema ljubitelja pizze koji nije čuo za Al Dente.

image
Al Dente Zagreb Facebook

Danas je Al Dente prema mnogima jedna od boljih pizzerija u gradu, a uskoro će u njihovim pizzama moći uživati i Istrijani. Ekipa iz Al Dentea, naime, uskoro planira otvoriti pizzeriju u Rovinju, na adresi Nello Quarantotto BB.

Kako su najavili, glavni fokus u rovinjskom Al Denteu bit će na lokalnim namirnicama kao što su riba, tartufi i sirevi te talijanska kuhinja u kombinaciji s francuskim metodama, pišu na svojim društvenim mrežama.

"Veliku pažnju posvetit ćemo stvarima koje ćemo sami izrađivati, a to su: kiseli kruh, tjestenina i pizza kakvu do sada niste imali naviku jesti i probati", najavljuju novi projekt iz Al Dentea.

image
Al Dente Zagreb Facebook/

Datum otvaranja rovinjske pizzerije još nije poznat, pa je za više informacija najbolje zapratiti Al Dente Rovinj na njihovom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:13