SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Jedan od najpopularnijih sushi restorana u gradu seli na novu adresu, evo detalja

 Darko Tomas/Cropix/
Evergreen Sushi Bar vole i oni koji tek kreću otkrivati svijet sushija, ali i oni iskusniji

Jedno od najpopularnijih sushi mjesta u gradu, Evergreen Sushi Bar, seli na novu adresu, vijest je koju su ovih dana podijelili sa svojim gostima. Kao razlog naveli su preuređenje lokala na ljubiteljima sushija već dobro poznatoj adresi, Ilica 49. No, oni koji često pohode ovo mjesto nemaju razloga za brigu zato što će svoj restoran privremeno preseliti tek preko puta, na adresu Ilica 60.

image
Bojan Zibar/

Otkrili su i kako će restoran raditi cijelog ljeta pa tako gosti na svoju porciju sushija mogu svratiti od ponedjeljka do subote od 13 do 22 sata i isprobati klasike ili neke od njihovih specijaliteta. Posebno ističu kako veliku pažnju posvećuju kvaliteti namirnica te, tamo gdje je to moguće, koriste one hrvatskog podrijetla. Nude tako jela kao što su uramaki s tartarom od kozica i divljom jadranskom tunom, koji nam se svojevremeno posebno svidio, te Monaco roll s tartarom od divlje jadranske tune ili dimljenom gackom pastrvom i koprom.

image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/

Evergreen Sushi među ljubiteljima sushija inače je posebno popularan zbog šarolike ponude, među kojom nešto za sebe mogu pronaći oni koji tek otkrivaju azijsku kuhinju, ali i oni već nešto iskusniji i, ono još važnije, zbog pristupačnih cijena. Osim rolica, nude i jela kao što su kozice u kadaifu, gyoze, spring rolice, miso i juhu s kozicama i druga, jednostavna azijska jela. Sve detalje možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, a planirate li ih ovog ljeta posjetiti, toplo preporučujemo i da svoj stol rezervirate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:52