KREĆU PRIPREME

Gdje će se ove godine u Puli održavati advent i kolika je cijena jedne kućice?

 Dusko Marusic/Cropix
Poznate su lokacije na kojima će se ove godine održavati advent u Puli te koliko će ugostitelji morati izdvojiti za pojedinu kućicu

Glas Istre ovih je dana objavio kako javna ustanova Pula Film Festival raspisuje Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na usmenom nadmetanju za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnost i djelatnosti trgovine tijekom održavanja manifestacije "Advent u Puli – L‘avvento a Pola". Kako pišu u svom tekstu, pulski advent održavat će se od 26. studenog do 31. prosinca na lokacijama Giardini, Trg Portarata, Danteov trg i Park grada Graza te od 3. prosinca do 8. siječnja na lokaciji Trg Forum.

Nadmetanje će se održati 11. studenog u 12 sati u kinu Valli, a kako piše Glas Istre, za udruge koje se bave humanitarnim djelovanjem, na raspolaganju će biti jedna montažna kućica bez naknada, dok će se cijene kućica veličine osam metara kvadratnih kretati od 9500 kuna. Početna cijena zakupa kućica veličine četiri metra kvadratna iznosi 7000 kuna, dok se cijena manjih kućica na donjem dijelu Giardina kreće od 3500 kuna do 8000 kuna, ovisno o vrsti djelatnosti i veličini kućice. U ponudi su još i kućice cijene kojih se kreću od 6500 do 8500 tisuća kuna te drvenih kućica na Danteovom trgu početna cijena kojih iznosi 5500 kuna. Na određenim lokacijama ugostitelji imaju mogućnost postavljanja visokih stolova, a oko kućica cijelo će se vrijeme održavati i druga događanja te će odabrani DJ puštati glazbu. Više detalja i cijeli tekst pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 07:39