JER VISINE MIJENJAJU NAŠE NEPCE

BETSY BEER: Posebno pivo dizajnirano za konzumiranje na velikim visinama!

Najbolji način da dug let avionom učinite kraćim je zasigurno jedno dobro ohlađeno pivo. Nažalost, hrana i piće vrlo često imaju potpuno drugačiji okus na visinama, tako da vrlo vjerojatno postoji mogućnost da vaše najdraže craft pivo neće imati toliko dobar okus na visini od 100 km od tla.

Izvor naslovne fotografije: Plat du Jour Hong Kong Facebook

Kako bi stala ovome na kraj, jedna aviokompanija je razvila jedinstveno pivo dizajnirano baš za duge letove. Pivo se zove Betsy Beer, a razvila ga je aviokompanija iz Hong Konga pod nazivom Cathay Pacific te je započela sa služenjem piva na svojim letovima u Veliku Britaniju. Pivo je ime dobilo po prvom avionu aviokompanije te je dizanirano da prati promjene koje se događaju u nepcu pivopije prvi velikim visinama. Na primjer, ovo pivo ima blažu gorčinu, budući da su gorki okusi izraženiji u avionskim kabinama zbog visine tlaka koju one imaju.

Pivo će se posluživati na letovima kompanije Cathay Pacific od Hong Konga do Velike britanije. Ako se nađete u situaciji čekanja vašeg sljedećeg leta u Hong Kongu, skratite si vrijeme jednim hladnim pivom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:23