NOVE IDEJE

NAR U JELIMA: Bulgur, povrće, feta sir i nar

Obožavanje nara!
 Getty Images/iStockphoto

Trebat će vam:

200 g bulgura
1 nar
150 g feta sira
1 rajčica
1 crvena paprika
1 svježi krastavac
stručak peršina
maslinovo ulje, jabučni ocat
sol, papar

Bowl of healthy and delicious fresh tabbouleh salad with bulgur and feta cheese on wooden table background, top view
Getty Images/iStockphoto

Bulgur prelijte kipućom vodom, poklopite posudu i ostavite da odstoji 20-ak minuta. U međuvremenu očistite nar, krastavac izrežite na kriške pa svaku na četvrtine, papriku na kockice, rajčici odstranite koštice, a meso također narežite na kockice. Nasjeckajte peršin. Pomiješajte ulje i ocat. Kad se bulgur potpuno ohladi, stavite ga u posudu, dodajte nasjeckano povrće, nar i prelijte dresingom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:52