Čudna ideja

Netko se bavi projektom Lamborghinija Urusa 6x6: ‘Bit će to jedan od najluđih SUV-ova na svijetu‘

S obzirom na to da je Urus SUV, potrebno je bilo izrezati krov odmah iza B-stupa i zatim ga produžiti

Lamborghini Urus 6x6

 Instagram Screenshot

Netko je usred izrade Lamborghinija Urusa sa šest kotača. Da, dobro ste pročitali. Netko je odlučio stvoriti Urus 6×6 i kada bude dovršen, bit će bez sumnje jedan od najluđih SUV-ova na planetu.

O ovom Urusu poznato je vrlo malo detalja. Najraniji video koji smo uspjeli pronaći datira iz siječnja ove godine i prikazuje SUV kako stoji ispred garaže dok je djelomično dovršen. Čini se da je ovaj video snimljen prilično rano u procesu izrade jer se Lamborghini može vidjeti kako sjedi na tri različita seta kotača.

Jedna fotografija automobila nedavno je podijeljena na stranici CarLifestyle na Instagramu i čini se da je novijeg datuma. Proteklih smo godina vidjeli dosta preinaka 6×6, ali obično započinju kao kamioneti, što znači da se jednostavno radi o produljenju karoserije za podupiranje još jedne osovine i dva dodatna kotača.

S obzirom na to da je Urus SUV, potrebno je bilo izrezati krov odmah iza B-stupa i zatim ga produžiti. Čini se da su zadržana standardna prednja i stražnja vrata, ali je izduženi krov zahtijevao ugradnju trećeg bočnog prozora. Osim toga, primijetit ćete da ima nove stražnje panele i izdužene stražnje lukove kotača koji odgovaraju trećoj osovini.

image

Lamborghini Urus

Lamborghini

Čini se da su originalna vrata prtljažnika, stražnji prozor i stražnji branik zadržani. Kao standard, Lamborghini Urus jedan je od najupečatljivijih SUV vozila u prodaji i pokazao se vrlo popularnim za talijanskog proizvođača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:01