pogledajte video

Je li ovo najluđi sportski SUV na svijetu? Pogledajte kako je ‘ispao‘ Lamborghini Urus sa šest kotača

Projekt Urus 6X6 djelo je radionice South Florida Jeeps, poznatima po projektima poput Apocalypse 6x6

Urus 6X6

 YOutube screenshot Sliderz_Official

Impresivan sportski SUV Lamborghini Urus vještim rukama ekipe iz radionice South Florida Jeeps transformiran je u nevjerojatan 6X6 terenac, čime postavlja standarde tako da se ostali moćni SUV modeli čine obično. Nedavno smo dobili uvid u ovu dramatičnu transformaciju putem slika i videa na internetu, a YouTuberi su nedavno snimili ovaj ludi SUV izbliza, sugerirajući da se projekt privodi kraju.

Inspiriran trendom započetim prije deset godina s Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6, Urus 6×6 donosi dozu apsurdnosti u svijet luksuznih terenaca. Ovaj trend pretvorbi popularan među vlasnicima kamioneta, naročito onih od strane radionica poput Hennesseyja, proširio se na luksuzne brendove poput Lamborghinija.

Projekt Urus 6X6 djelo je radionice South Florida Jeeps, poznatima po projektima poput Apocalypse 6x6.

Njihov portfelj obuhvaća prilagodbe različitih vozila, uključujući Wranglere, Ford Bronco i Land Rover Defender modele. Ono što ovaj Urus čini još spektakularnijim od običnih 6X6 terenaca je činjenica da je riječ o Lamborghiniju - vrhunskom brendu koji već sam po sebi privlači pažnju.

No, s ovom transformacijom dolazi visoka cijena, kako u smislu novca, tako i u trajnim promjenama na vozilu koje vlasnik možda neće moći reverzibilno vratiti u originalno stanje.

Posljednje izmjene na SUV-u uključuju produžetak karoserije, proširenje krova te dodatak treće osovine i dva dodatna kotača. Blatobrani su prošireni, a stražnji dio opremljen je novim difuzorom, spojlerom i dodatnim spojlerom. Sjajni crni kotači dodatno naglašavaju ekstravaganciju ovog Lamborghinija. I dok je vanjski dio doživio značajne promjene, mehaničke izmjene ostaju misterija. Nepoznato je je li treća osovina tu radi pogona ili je čisto estetski dodatak.

Što mislite o ovom Urusu 6X6? Je li riječ o remek-djelu automobilske industrije ili traćenju vremena?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:46