VIDEO

Izljev bijesa: Gola hodala autocestom i pucala iz pištolja pa napravila ogromnu gužvu na mostu

Policija kaže da je žena mahala nožem prije nego što se skinula i pucala iz pištolja u zrak

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Promet je pošast koju su mnogi odustali od pokušaja rješavanja, ali je još gorom čine nasumične radnje poput ove. Policija javlja da je žena sama napravila čitavu prometnu gužvu hodajući gola po autocesti s pištoljem. Njezin motiv ostaje nejasan.

Negdje oko 16.30 sati u utorak poslijepodne policija je primila više poziva svom komunikacijskom centru Golden Gate u Kaliforniji. Vozači na mostu žalili su se da im je žena s istočne strane mosta prijetila pištoljem iz svog automobila.

Očito je prvo pojurila, no nešto se ubrzo promijenilo jer policija vjeruje da je tada stala, izašla iz automobila i zamahnula nožem vičući na druge vozače na kolniku. Zatim se vratila u svoj automobil, izula se, zgrabila pištolj i odmah se uključila u promet, napuštajući pritom svoj Chevrolet Cobalt.

Video iz incidenta prikazuje ženu kako puca iz pištolja u zrak i svoj Cobalt dok je sam stajao na cesti. Kalifornijska autocestna policija kaže da je pucala i na neka vozila. Ženu je policija savladala tek oko 18:00 sati. U tom trenutku policija ju je odvela u bolnicu na procjenu. Nema ozlijeđenih u sklopu incidenta.

Autocesta je ponovno otvorena negdje oko 18.30 sati. Još nije poznato što je uzrokovalo ovaj izljev bijesa, ali policija nastavlja istraživati situaciju. U ovom trenutku nema naznaka jesu li u pitanju bili droga ili alkohol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:13