VIDEOIGRE

Gran Turismo 7 dobiva novo besplatno ažuriranje s novim automobilima na izbor te zamjene motora

Tri nova automobila pridružuju se dvjema novim scenama zajedno s novim opcijama zamjene motora

Gran Turismo 7

 Gran Turismo

Gran Turismo 7 je vani već duže vrijeme, ali još uvijek postaje sve bolji. Besplatno ažuriranje za svibanj na verziju 1.34 je ovdje i puno je novog sadržaja. Tri nova automobila pridružuju se dvjema novim scenama zajedno s novim opcijama zamjene motora.

image

Gran Turismo 7

Gran Turismo

Popis ažuriranja započinje Nissan Skyline GT-R NISMO iz 1990. Iako bi to moglo zvučati kao samo još jedan Skyline u igri kojih već ima mnogo, uzmite ovo u obzir - Nissan je napravio samo 500 takvih za cijeli svijet. Zapravo, napravio je ovaj automobil kao posebnu homologaciju kako bi se mogao utrkivati u Grupi A.

Sljedeća je Alfa Romeo Giulia Sprint Veloce iz 1967. Dolazi s 1,6-litrenim DOHC četverocilindričnim motorom koji proizvodi samo oko stotinjak KS (78 kW). Srećom, teži samo oko 950 kg, tako da ima najveću brzinu od preko 177 km/h.

image

Gran Turismo 7

Gran Turismo

Konačno, pobjednik Best in Show na SEMA-i 2018., Greening Auto Company Maverick, sada je konačno u igri. Kombinira elegantni klasični izgled Ford Mavericka iz 1971. sa 7-litrenim Windsor V8 motorom od 1200 KS s dva turba. No ažuriranje ne prestaje samo s tri nova automobila.

image

Gran Turismo 7

Gran Turismo

Igrači sada mogu zamijeniti motore iz izbornika "Održavanje i servis automobila". Polyphony Digital nije ulazio u dubinu o tome što će biti dostupno, ali je rekao da odjeljak dodaje više mogućnosti ugađanja kao i rijetke dijelove. Slike zaslona iz igre pokazuju klipnjače i klipove od titana, smanjenje težine i više opcija u izborniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:53