novo doba

Za vozača, ali i zabavu: BMW 5 ima ‘AirConsole Gaming‘ koji pretvara vaš pametni telefon u kontroler

Upravo predstavljena nova Serija 5 ima 15 igara na izbor uključujući Mario Kart kopiju i nogometnu igru Golazo

BMW Serija 5, AirConsole

 BMW

Gaming u limenim ljubimcima sve je popularniji pa tako i novi BMW Serije 5 raspolaže AirConsole gaming konzolom.

Osmišljena kako bi vas zabavila dok čekate da vaša djeca izađu iz škole, ili dok čekate da se vaš automobil napuni ako je riječ o električnom i5 modelu, aplikacija AirConsole nudi izbor igara koje su dizajnirane da budu jednostavne i intuitivne.

image

BMW Serija 5, AirConsole

BMW

Na lansiranju će biti otprilike 15 naslova uključujući "trkaće, sportske, kvizove i glazbene kvizove kao i simulacije, strategije, igre skakanja i trčanja i puzzle igre." Među njima je Go Kart Go, koji je u biti prilagođeni Mario Kart. Korisnici će također moći igrati nogometnu igru Golazo kao i kuharsku igru Overcooked. Dodatne igre bit će predstavljene u budućnosti, tako da će budući vlasnici nove Petice imati mnogo opcija za odabir.

image

BMW Serija 5, AirConsole

BMW

Možda je najzanimljivija stvar kod AirConsole gaminga koliko je jednostavan i dobro osmišljen. Budući da nitko ne želi baratati kontrolerima u svojim autima, ovaj se oslanja na vaš pametni telefon.

Ideja zaslužuje pohvale jer korisnici jednostavno otvore aplikaciju AirConsole i pojavi se QR kod koji će pametni telefon skeniranjem pretvoriti u kontroler. Cijeli proces zvuči brzo i jednostavno, a aplikacija podržava više igrača kako bi se obitelj i prijatelji mogli pridružiti zabavi.

image

BMW i5, AirConsole Edition

BMW

AirConsole igranje neće biti ograničeno na najnoviju Seriju 5 jer će biti "sukcesivno ponuđeno u drugim BMW vozilima", kažu iz BMW-a. To uključuje i4, iX i Seriju 7, kao i X5/X5 M, X6/X6 M, X7 i XM modele.

Kako bi proslavio lansiranje AirConsole gaminga u seriji 5, BMW je stvorio jedinstveni i5 s "jedinstvenim gaming izgledom".

image

BMW i5, AirConsole Edition

BMW

Automobil ima privlačan ljubičasti omotač s akcentima piksela koji odaju počast 8-bitnoj eri igranja. BMW je dalje rekao da je livreja inspirirana igrama koje se nalaze na platformi AirConsole, dok omot također uključuje akcente koji odaju počast njegovim kontrolerima pametnih telefona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:53