HIT U EUROPI

Kao da je besplatan: Toyota u pola sata rasprodala tisuću primjeraka novog terenca

Rezervacije su otvorene 21. prosinca u osam sati ujutro, a zatvorene samo 30 minuta kasnije
 Toyota

Toyota je prije nekoliko mjeseci predstavila potpuno novu, europsku verziju jednog od najlegendarnijih automobila u povijesti koji je dosad pronašao put do 11 milijuna kupaca.

image

Toyota Land Cruiser

Toyota

Sudeći po najnovijim informacijama iz Njemačke, čini se da je japanska marka s novom generacijom odradila fenomenalan posao. Naime, u samo pola sata, prva serija od 1000 primjeraka je rasprodana.

Rezervacije za novu generaciju Land Cruisera otvorene su 21. prosinca u osam sati ujutro, a zatvorene su samo 30 minuta kasnije jer je početna serija već bila rasprodana.

image

Toyota Land Cruiser

Toyota

Svi kupci koji ovom prilikom nisu uspjeli kupiti novu generaciju japanskog terenca, sada se moraju prijaviti na listu čekanja, piše Carscoops.

Podsjetimo, radi se o ogromnom autu s dužinom od 4,92 metra, širinom od 1,98 metara, visinom od 1,87 metara i međuosovinskim razmakom od 2,85 metara.

Interijer novog Land Cruisera, koji će biti dostupan u izvedbama s 5 ili 7 sjedala, kombinacija je tehnologije i funkcionalnog dizajna. Instrumenti su digitalni, a pokraj njih je velikim zaslon osjetljiv na dodir ali i masivni otvori za ventilaciju s pripadajućim kontrolama klime.

image

Toyota Land Cruiser

Toyota

Masivni središnji tunel ima klasičnu ručicu automatskog mjenjača, ​​pretinac za bežično punjenje pametnog telefona i druge kontrole, uključujući one za upravljanje pogonom na sva četiri kotača s blokadom stražnjeg diferencijala.

image

Toyota Land Cruiser

Toyota

Novi Land Cruiser temelji se na Toyotinoj GA-F platformi i isprva će se u Europi nuditi samo s 2,8-litrenim turbodizelašem od 204 KS i 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 02:57