FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
NAJVEĆI UŽITAK

Zaboravite na veličinu i debljinu! Za dobar orgazam prvo treba savladati i naći C-točku

Svi znamo za G-točku, no znate li gdje je C-točka?

Svi su čuli za poznatu G-točku, jer je ključ ženskog užitka. Međutim, zbog stigme koja okružuje žensku anatomiju, većina ima poteškoća s njezinim pronalaženjem, pa i samim razgovorom o tome. Iako je upoznavanje tijela važno, žene se i dalje bore sa sramom i strahom zbog istraživanja svoga tijela. Pa osim G-točke propuštaju užitak koji pružaju još neki dijelovi tijela.

Postoji, naime, više mjesta koja vam mogu pružiti orgazam. Na primjer C- točka.

Iako C-točka može zvučati strano i egzotično, to je zapravo samo još jedan naziv za klitoris. Klitoris možete pronaći s obje strane vaginalnog otvora. Kada istražite svoje tijelo, možda ćete pronaći izbočinu koja se nalazi na vrhu vašeg klitorisa, a upravo je to specifično područje - C mjesto. To je najosjetljiviji dio vašeg klitorisa, a njegova jedina funkcija je osjetiti zadovoljstvo i odvesti vas prema orgazmu.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Kako možete pronaći C-mjesto?

Mnoge žene lociraju svoju C-točku koristeći vrh prstiju kako bi nježno istražile klitoris. Jednom kada osjetite to mjesto koje je stimulirano, pronašli ste je. Može se koristiti i igračka i kada dođete na C-točku osjetit ćete poseban užitak.


Mislite da znate sve o klitorisu, seksu i orgazmu? Knjigu u ruke, ima toga još


Po čemu se razlikuje od G-točke?

Većina ljudi ipak smatra G točku najboljim i krajnjim načinom postizanja orgazma. Međutim, neki su čak sumnjali u njeno postojanjei fizičku lokaciju. C- točka, međutim, nije u određenom, definiranom području, već je dio većeg klitorisnog kompleksa, koji se sastoji od ogromne mreže vrlo osjetljivih živaca i mnogo ju je lakše pronaći nego G-točku. Da biste nju pronašli morat ćete posegnuti u vaginu i sklupčati prste prema trbuhu - isti pokret koji biste napravili kada pitate nekoga da "dođe ovdje". Također možete koristiti vibrator s dvostrukom stimulacijom kako biste istražili svoje G-mjesto.


ČITAJTE I: Ovo će uočiti samo pravi ljubavnici! Muškarci imaju erekciju, ali žene imaju nešto puno bolje...

Linker
09. svibanj 2024 14:07