SHUTTERSTOCK
to se traži

Pet sočnih poza koje zajamčeno stvaraju dojam većeg ‘alata‘! A tek kad isprobate ‘zmiju‘...

Svi povremeno vole malo začiniti stvari u spavaćoj sobi, no postoje neki trikovi koji zaista mogu povećati zadovoljstvo. Pa, želite li se osjećati veći „tamo dolje”, isprobajte ovo

Kada je riječ o seksu, ljudi samo žele ultimativni užitak i zato je vrlo korisno otkriti što vas stvarno najviše pali. Ako je to duboka penetracija, imajte na umu da postoje određene poze koje će vam pomoći da se osjećate obdareniji u donjoj zoni. Kako biste ojačali svoje samopouzdanje (ali i užitak u seksu), sve što trebate je uvesti nekoliko novih poza i pokreta kako biste i vi i vaša partnerica osjetili dobrobiti.

Za one koji čeznu za dubljim senzacijama, poze koje predlažemo zajamčeno će vam donijeti intenzivnije orgazme. No pritom nemojte zaboraviti na činjenicu da manje od 25 posto žena može postići orgazam samo putem penetracije - drugim riječima, pobrinite se da partnericu stimulirate i na druge načine.


Pegla

Kako biste izveli ovu pozu, žena mora ležati na krevetu okrenut licem prema dolje i ravno pruženih nogu, dok su bokovi djelomično podignuti. Muškarac će u ovoj pozi tako imati osjećaj većeg penisa. Želite li dodatno začiniti ovu pozu, partner koji je odostraga može nježno grickati rame, leđa ili vrat partnerice, čime će joj pružiti dodatne intenzivne senzacije.


Tačke

Za ovu pozu, partnerica se treba osloniti na dlanove i stopala tako da je partner može podići primivši je za zdjelicu na način kao da drži tačke. Iz tog će položaja partnerica moći obujmiti i stisnuti partnerov struk svojim bedrima. To je inače poza u kojoj je muškarac dominantan i u kojoj se omogućava izrazito duboka penetracija. Isti položaj možete zauzeti i oslanjajući se o krevet ili stol.

image
SHUTTERSTOCK

Žaba koja skače

Ova je poza zapravo malo modificirani popularni doggy položaj. Partnerica se oslanja na koljena i dlanove, a bedra su joj podignuta. Istodobno glavu i ruke treba položiti na krevet. Ovo ja poza koju trebate isprobati ako čeznete za dubljom penetracijom, no imajte na umu da će vam biti ugodnije ako ispod glave imate jastuk. Želi li partnerica malo dodatnog užitka, istodobno s penetracijom možete joj stimulirati klitoris.


Sjedeće tačke

Za ovu pozu, partner treba sjesti na rub kreveta ili na stolicu, dok stražnjica partnerice treba biti u njegovom krilu, a njezine ruke čvrsto oslonjene o pod. Iz tog će položaja ona moći svojim nogama stisnuti partnera oko struka, što će omogućiti dublju penetraciji i intenzivniji doživljaj, a partneru pružiti osjećaj većeg penisa. Ako partnerica istodobno stisne mišiće dna zdjelice, oboje biste trebali doživjeti orgazme za pamćenje.


Zmija

Kao što sam naziv govori, partnerica treba biti u ležećem položaju glavom prema dolje, a partner je na njoj. Ovo je ultimativna poza za dublju penetraciju i osjećaj veće obdarenosti. Kako bi partner imao potpunu kontrolu nad time koliko duboko želi ući, najbolje je da rukom obujmi tijelo penisa i tako preuzme potpunu kontrolu nad njihovim zajedničkim užitkom.

Linker
04. svibanj 2024 21:13