FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
vruće ljeto

Lockdown u krevetu: poza koja jamči siguran užitak i uspješno pronalaženje G-točke

Ova pozicija je odlična jer je savršena za duboku penetraciju

Britanci su kreirali nov položaj tijekom seksa za one koji će proslaviti kraj lockdowna, koji nam je obilježio živote tijekom protekle godine i pol. Položaj su prikladno nazvali "locked down".

Inspiraciju su pronašli u pojačanom zanimanju za BDSM (bondage, discipline, submission, masochism), koje je prema navodima britanskih medija tijekom pandemije koronavirusa poraslo za nevjerojatnih 70 posto.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Kako se izvodi?

Da biste zauzeli ovu seks pozu jednostavno legnite na leđa, neka vaš partner klekne iznad vas i podignite noge na njegova ramena, a za dublji kut penetracije namjestite se na leđima.

Kako biste dodali BDSM u ovaj položaj, koristite lisice ili vezice da biste učvrstili ruke na krevetu i potaknuli dominaciju i pokoravanje u seksu. Možete čak koristiti lisice za kopče kako biste držali noge zajedno dok ih partner podiže u zrak. Stavite povez ili masku što će dodatno pojačati vaša osjetila.

Ova pozicija je odlična jer je savršena za duboku penetraciju, pomažući pogoditi G-točku i donijeti valove užitka, ali je također idealna za uključivanje puno opreme za vezivanje, kao što su lisice i vezice ili povez preko očiju. Ako ste početnik u BDSM-u važno je da prethodno odvojite vrijeme i porazgovarajte s partnerom o svojim granicama.

No i bez BDSM elemenata lockdown poza je već proglašena idealnom za ovo ljeto.

Linker
11. svibanj 2024 16:28