Kupite kvalitetne proizvode!

 SHUTTERSTOCK
Visoka kvaliteta

Sigurno ne znate da ovi proizvodi imaju doživotnu garanciju - neke od njih vjerojatno ćete naći i u svom domu

Kad ove proizvode kupite, imat ćete ih cijeli život

Živimo u doba konzumerizma i ne moramo se lagati, zaista svi posjedujemo stvari koje nisu kvalitetne. Odlična je stvar što nekad možemo kupiti nešto jeftino, ali čini nam se ni da skupe stvari više ne traju. Elektronika se brzo kvari, odjeća se uništi, satovi se pokvare. Međutim, postoji još nekoliko kompanija koje nude doživotno jamstvo. Drugim riječima, kad ove proizvode kupite, imat ćete ih cijeli život. Možda imate neke, a niste ni svjesni.

No, oprez! Morate znati da svako "doživotno jamstvo" nema isto značenje. To može značiti što god proizvođač želi sve dok to jasno objasni sitnim slovima. U nekim su slučajevima "doživotna" jamstva ograničena na samo nekoliko godina jer to tvrtka smatra dovoljnim vijekom trajanja. No, ima i onih koji zaistaju opravdavaju svoj naziv i možete ih zamijeniti ili popraviti bez obzira na to koliko su stari.


Zippo Windproof upaljač

Godinama je ovo bio idealan poklon za sve pušače, a gotovo svako kućanstvo ima neku verziju Zippo upaljača. Međutim, nemaju svi doživotno jamstvo. Zippo će popraviti ili zamijeti upaljač iz kolekcije Windproof bez pitanja, bez obzira na to je li star pet, 25 ili 50 godina. S obzirom na to da može trajati desetljećima, možda nije loše uložiti novac u jedan ovakav upaljač.

image
SHUTTERSTOCK



Patagonia odjeća

Prije pola stoljeća stvorena je tvrtka za proizvodnju odjeće za aktivnosti na otvorenom - Patagonia. Osnovao ju je Yvon Chouinard, ekscentrični penjač po stijenama koji je postao milijarder svojim nekonvencionalnim pristupom. Nedavno je prenio vlasništvo svoje tvrtke, koje se procjenjuje na oko tri milijarde dolara, na posebno osmišljenu zakladu i neprofitnu organizaciju koja se bori protiv klimatskih promjena.

Nije iznenađujuće za tvrtku čiji se osnivač bori protiv klimatskih promjena da će popraviti ili zamijeniti proizvod u bilo kojem trenutku. Ne samo to, ako je proizvod oštećen zbog "istrošenosti", oni će ga svejedno popraviti umjesto vas, ali uz "razumnu cijenu".




Victorinox proizvodi

Vrlo vjerojatno je da imate proizvode ove tvrtke u svom domu. Možda vam njihovo ime ništa ne znači, ali Victorinox je poznati švicarski proizvođač džepnih nožića, kuhinjskih noževa, satova, opreme za putovanja i parfema. Da, možda je onaj švicarski nožić koji se nalazi na dnu vaše ladice upravo proizvod tvrtke Victorinox, što znači da imate doživotnu garanciju.




Briggs and Riley koferi

Ako tražite kvalitetan kofer, možda je marka Briggs and Riley baš za vas. Oni će popraviti vašu prtljagu najbolje što mogu, bez pitanja, zauvijek. Ne traže čak ni da dokažete da ste kupili prtljagu. Jedini uvjet je da ako je vaša prtljaga toliko stara da se prestala proizvoditi, možda će morati koristiti materijale koji ne odgovaraju originalu. Može li bolje od toga?




Manduka prostirke

I vi ste među onima koji redovito vježbaju kod kuće? Vrijeme je da nabavite kvalitetnu prostirku. Možda ona tvrtke Manduka je idealna za vas. Osim što će vam pomoći da dođete u top formu, dugo ćete ju imati. Naime, Manduka nudi zamjenu za mnoge od svojih prostirki za jogu čak i ako se istroše tijekom normalne uporabe.



Osprey ruksaci

Volite provoditi vikende u prirodi, a ni planinarenje vam nije strano? Možda je vrijeme da uložite u kvalitetan ruksak, onaj u kojem ćete moći držati sve što vam je potrebno. Ruksaci tvrtke Osprey su odlična opcija za vas, oni će ga popraviti ili zamijeniti besplatno u bilo kojem trenutku.

image

Osprey ruksaci

INSTAGRAM

Linker
11. travanj 2024 09:24