SHUTTERSTOCK
besplatno

Najveći sajam beba i trudnica okuplja stručnjake iz područja pedijatrije i poznate mame

Infekcije dišnih puteva kod djece, prehrana beba i male djece, pelenski osip, putovanja s djecom - teme su stručnih panela

Edukativni stručni paneli okupit će stručnjake, među kojima su primarijus prof.dr.sc. Milivoj Jovančević, omiljeni hrvatski pedijatar i jedan od najvećih autoriteta u našoj zemlji za pitanja zdravlja djece, ali i poznate mame poput Maje Šuput, umjetnice Ane Grzunov, nutricionistkinje Ane Jelekovac Jurkin te Kruzova, obitelji putoholičara.

Sva važna pitanja

Koji su to savjeti koje svaka mama mora znati prije planiranja putovanja na neku od dalekih destinacija? Zašto su kad krenu s godinu dana u vrtić, djeca u prosjeku čak tri puta mjesečno bolesna u pojedinim razdobljima? Kako možemo spriječiti razvoj pretjerane izbirljivosti hrane kod djece? Zašto su bebe podložne tzv. kontaktnom dermatitisu? Sa svim ovim pitanjima roditelji se susretnu barem jednom u životu, a ovog vikenda odgovore na neka od njih dobit će od najpopularnijih domaćih pedijatara i poznatih mama u sklopu prvog specijaliziranog Sajma beba i trudnica koji se održava od 29. rujna do 1. listopada u obiteljskom ambijentu Family mall centra.

Uz primarijusa prof.dr.sc. Milivoja Jovančevića, jednog od najvećih autoriteta u našoj zemlji za pitanja zdravlja djece, na panelima će sudjelovati i nutricionistkinja Ana Jelekovac Jurkin, liječnica opće medicine Iva Pavlić, ali i poznate mame poput pjevačice Maje Šuput, umjetnice Ane Grzunov, Kruzova, obitelji putoholičara itd.

Na trodnevnom Sajmu beba i trudnica ovog vikenda očekuje se oko 20.000 posjetitelja koji će na raspolaganju imati više od 55 domaćih i svjetskih premium brandova odjeće i opreme za bebe i djecu, prehrane, kozmetike i pelena pa sve do kolica i igračaka, no posebnost ovog Sajma su stručni paneli na kojima gostuju ugledni pedijatri, ali i poznate mame.

Prvi specijalizirani Sajam beba i trudnica počinje u petak, 29. rujna, od 10 sati i traje sve do nedjelje, 1. listopada, do 18 sati, u Family Mall centru. Sadržaj panela te svi zabavni i sportski programi za posjetitelje su u potpunosti besplatni, a važno je napomenuti i da će se donacijom moći podržati i Klub roditelja nedonoščadi Palčići čime ovaj Sajam ima i svoju humanitarnu dimenziju.

Na Sajmu je poseban besplatni program osmišljen i za mališane koji će u dječjem kutku imati na raspolaganju dvije vrste poligona na kojima će uz nadzor trenera uživati u sportskim aktivnostima i igrama, a moći će isprobati i zabavni face painting.

Linker
12. svibanj 2024 00:35